Finnair, Air France - KLM, SAS ja Qatar Airways ovat Hanselin valinnat reittilentojen puitejärjestelyssä

Qatar_Finnair_tails_1Julkishallinnon yhteishankintayksikkö Hansel Oy on solminut reittilennoista puitejärjestelyn 2. helmikuuta 2022 alkaneelle sopimuskaudelle. Vuoden mittainen sopimus sisältää optiot myös kahdelle seuraavalle vuodelle. Sopimustoimittajiksi valittiin Finnair, Air France - KLM, SAS ja ensimmäistä kertaa myös Qatar Airways.

Lentoliikenteen puitejärjestely tarjoaa koti- sekä ulkomaan reittilennoille kiinteän sopimushinnan asiakkaiden eniten käyttämiin reittilentokohteisiin, sekä kampanja- ja alennushintojen käyttömahdollisuuden näihin. Kiinteisiin sopimushintoihin sisältyy joustavat muutos- ja peruutusehdot. Reittilennot varataan oman sopimusmatkatoimiston kautta.

Qatar_A320_HEL_2Kilpailutuksessa ensimmäistä kertaa mukana ollut Qatar Airways on valittu tarjoamaan lentoja yhteentoista kohteeseen Lähi-idässä, Aasiassa, Afrikassa sekä Intian niemimaalla.

Päivittäisten Helsingin-lentojen ja merkittävän Pohjois-Euroopan kapasiteetin kasvun myötä qatarilaisyhtiö voi tarjota erinomaiset yhteydet kohteisiin. Qatar Airways tarjoaa ainoana yhtiönä lentoja reiteille Dohaan, Erbiliin, Delhiin ja Jakartaan.

Puitesopimukseen ovat liittyneet mukaan useat julkishallinnon organisaatiot, kuten kunnat ja virastot. Sopimus kattaa Helsingistä alkavat lentomatkat. Sopimus on voimassa vuoden ja siihen sisältyy optio enintään kahden vuoden jatkosta.