Finnair lisää kesäkaudelle 2024 lentoja Pohjois- ja Keski-Eurooppaan - aloittaa lennot Puolan Wroclawiin

Finnair_planesFinnair on päivittänyt liikenneohjelmaansa kesäaikataulukaudelle 2024 eli 31.3.2024 ja 26.10.2024 väliselle ajalle. Syomalaisyhtiö vastaa kasvaneeseen matkustuskysyntään lisäämällä ensi kesäkaudelle vuoroja Pohjois- ja Keski-Eurooppaan

Pohjoismaissa Finnair lisää vuoroja Norjan Tromssaan ja Trondheimiin ja tuo takaisin ennen pandemiaa liikennöimänsä Arlandan välilaskun sisältävät lennot Bergeniin. Arlandalle tulee yksi aamuvuoro lisää, ja Finnair lisää myös vuoroja Tanskan Billundiin. 

Saksassa Düsseldorf ja Hampuri saavat lisävuoroja. Brittein saarilla vuoroja lisätään Manchesteriin, Dubliniin ja Edinburghiin. 

Puolassa Finnair lisää vuoroja Krakovaan, tuo takaisin Gdanskin lennot ja esittelee Wroclawin uutena kohteena.

Useilla suomalaisilla ja aasialaisilla suuryrityksillä on toimintaa Etelä-Puolassa sijaitsevan Wroclawin lähistöllä, ja kaupunki tunnetaankin Puolan Piilaaksona. Wroclawissa voi ihastella myös upeaa, keskiaikaistaa vanhaakaupunkia sekä nautiskella laadukkaasta kulttuuritarjonnasta, ravintoloista, kahviloista ja vintageliikkeistä. 

"On hienoa tuoda Wroclaw mukaan kohdevalikoimaamme. Wroclaw on paitsi tervetullut kohde monille liikematkustajille, myös mainio vaihtoehto mielenkiintoisia kaupunkikohteita arvostaville vapaa-ajan matkaajille", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Kaikki uudet Euroopan vuorot tarjoavat hyvät jatkoyhteydet Finnairin kaukolentoihin Aasiaan ja Yhdysvaltoihin.