Finnair voitti TripAdvisorin 2018 Travelers’ choice -tunnustuksen eurooppalaisyhtiöiden kategoriassa

A321ER_10Finnair on voittanut TripAdvisor Travelers’ Choice -tunnustuksen Major Airline Europe - kategoriassa. Tunnustus on korkein TripAdvisor-matkailuyhteisön lentoyhtiöille antama tunnustus, joka se perustuu 12 kuukauden aikana matkailijoiden antamiin arvioihin ja luokituksiin.

"Kiitämme kaikkia asiakkaitamme tästä hienosta tunnustuksesta. Asiakkaiden aidolla vertaisarvostelulla on suuri merkitys matkan suunnittelussa sekä lentoyhtiön valinnassa, ja ne tuovat arvokasta tietoa myös meille palvelun kehittämiseen. Finnairissa olemme määrätietoisesti kasvattaneet kohdevalikoimaamme ja tuoneet asiakaspalveluun uusia, pohjoisista juuristamme ammentavia elementtejä ja digitaalisia ratkaisuja. Haluamme erottautua lentoyhtiöiden parhaimmistossa myös tulevina vuosina", sanoo Piia Karhu, asiakaspalvelusta vastaava johtaja.

"Maailmanlaajuinen TripAdvisor-yhteisö on antanut tunnustuksensa maailman parhaille lentoyhtiöille, joihin Finnair kuuluu. Kuluttajat ostavat palveluja sellaisilta yrityksiltä, jotka antavat vastinetta rahalle ja tarjoavat laadukkaan kokemuksen. Matkustajien antama Travelers’ Choice-palkinto on tunnustus lentoyhtiöille, jotka ylittävät matkustajien odotukset ja saavat matkustajilta huippupisteet", sanoo johtaja Bryan Saltzburg, TripAdvisor Flightsista.

Tänä vuonna Finnair on saanut myös muita tunnustuksia. Kiinassa Travel & Leisure -lehti palkitsi Finnairin business-luokan parhaana ja TTG China Travel Awards valitsi Finnairin parhaaksi eurooppalaiseksi lentoyhtiöksi jo kolmantena vuonna peräkkäin.