Lufthansa, Swiss ja Austrian Airlines keskeyttävät lennot Manner-Kiinaan - 54 viikkovuoroa perutaan

Lufthansa_A380_nosePerinpohjaisen arvioinnin ja koronaviruksesta saatavilla olevien tietojen pohjalta tehdyn päätöksen mukaan Lufthansa-konserni keskeyttää lennot Manner-Kiinaan. Lufthansa, Swiss ja Austrian Airlines lopettavat lennot välittömästi ainakin 9. helmikuuta 2020 saakka. Konserni toteaa matkustajien ja työntekijöiden terveyden olevan etusijalla.

Lentojen keskeytyksen lisäksi Lufthansa-konserni ei myöskään ota varauksia Manner-Kiinan -lennoille ennen helmikuun loppua. Lennot Hongkongiin jatkuvat normaalisti. Lufthansa seuraa koronaviruksen osalta tilannetta tarkasti ja on yhteydessä vastuussa oleviin viranomaisiin.

Lufthansa, Swiss ja Austrian Airlines lentävät vielä kertaalleen kohteisiinsa Manner-Kiinassa. Näin taataa paluulennot asiakkaille sekä lentomiehistöt palautettua Saksaan, Sveitsiin ja Itävaltaan.

Lufthansa-konserni lentää kaikkiaan 54 viikkovuoroa Saksasta, Sveitsistä ja Itävallasta Manner-Kiinan -kohteisiin Pekingiin, Nanjingiin, Shanghaihin, Shenyaniin ja Qingdaoon. Lennot Hongkongiin jatkuvat 19 viikkovuorolla normaalisti.

Lufhansa-konsernin asiakkaat, joilla on lippu Manner-Kiinaan tammi-helmikuussa voivat muuttaa matkansa aikaa 30. syyskuuta 2020 saakka.