Norse Atlantic Airways avasi lipunmyynnin - avausreitti 14. kesäkuuta on Oslo - New York

Norse_CrewNorse Atlantic Airways on aloittanut lipunmyynnin 29. huhtikuuta lennoilleen Norjan ja Yhdysvaltain välillä. Avauskohteena on New York, jonka lisäksi lennot avataan Oslosta Fort Lauderdaleen, Orlandoon ja Los Angelesiin. Verkostoa laajennetaan kysynnän mukaan.

Norjalainen Norse Atlantic Airways ottaa haastavina aikoina merkittävän askeleen kohti ensilentoa, kun yhtiö käynnisti lipunmyynnin transatlanttisille lennoille. Yhdensuuntaisten lentolippujen hinnat alkavat 129 Yhdysvaltain dollarista sisältäen kaikki verot.

Avauslento nousee ilmaan Oslosta 14. kesäkuuta 2022 ja kohteena on New York. Lentoyhteys muuttuu päivittäiseksi 4. heinäkuuta lähtien.

Norse_Larsen"Kyseessä on merkittävä virstanpylväs meille kaikille Norse Atlantic Airwaysillä  ja osoittaa kaikkien kollegoiden omistautumista ja päättäväisyyttä tämän mahdollistamiseksi. Norse tarjoaa nyt markkinoiden halvimpia yhdensuuntaisia lippuja transatlanttisessa point-to-point -liikenteessä", sanoi Norse Atlantic Airwaysin toimitusjohtaja Bjørn Tore Larsen.

Norse Atlantic Airways aloittaa Oslosta lennot myös Fort Lauderdaleen kolmella viikkovuorolla 18. kesäkuuta lähtien, Orlandoon kolmella viikkovuorolla 5. heinäkuuta lähtien ja Los Angelesiin kolmella viikkovuorolla 9. elokuuta lähtien.

Norse787_1Norjalaisyhtiö lentää Boeing 787-8 ja 787-9 Dreamliner -laajarunkokoneilla, joissa on kaksiluokkainen Economy- ja Premium -luokkiin jaettu matkustamo. Näistä jälkimmäisessä on tarjolla 43 tuumaa leveät istuimet, joiden selkänoja kallistuu 12 tuumaa mahdollistaen lepäämisen.

Lennoille on tarjolla kolme erilaista lipputyyppiä Light, Classic ja Plus. Halvin lipputyyppi tuo suurimmat säästöt matkustajille, kun Plus-lippu mahdollistaa suuren matkatavaramäärän sekä kaksi ateriaa ja joustavuutta lentomuutoksiin.

”Edulliset Norse Atlantic Airwaysin Eurooppa-Yhdysvallat -lennot hyödyttävät sekä paikallista matkailua että yrityksiä. Investoimme suoraan kohdemaihin, joissa toimimme palkkaamalla paikallista henkilöstöä sekä tuemme työpaikkojen luomista koko matkailu- ja palvelualalle”, jatkoi Larsen.

Norse Atlantic Airways kasvattaa kysynnän mukaan kohdemäärää Yhdysvalloissa ja avaa lentoja sinne Oslon lisäksi myös Lontoosta ja Pariisista. Norjalaisyhtiö on vuokrannut käyttöönsä kaikkiaan 15 Boeing 787 Dreamlineria. Lentoavauksen viivästyessä neljä konetta on jälleenvuokrattu Air Europan käyttöön.

Lue myös: