Norwegian lentää talvikaudella Bangkokiin jo 14 viikkovuoroa - lisälentoja myös New Yorkiin

NOR_787_TONorwegian lisää talvikaudelle lentoja Bangkokiin ja New Yorkiin. Lokakuun 2018 lopusta lähtien Norwegian lisää lentoja Bangkokiin Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta 14 lähtöön viikossa. Lentoja Lontoon Gatwickistä New Yorkiin lisätään jopa kolmeen päivittäiseen lähtöön. Norwegianin kaukolennoille on tarjolla myös hyvät vaihtoyhteydet Helsinki-Vantaalta.

Norwegian lisää talvikaudella 2018–2019 lentoja Bangkokiin Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta. Kapasiteetti kasvaa 56 prosentilla 29. lokakuuta alkaen, kun lentoja on viikottain jo 14. Tukholmasta lähtevien lentojen määrä nousee neljästä viiteen viikoittaiseen suoraan lentoon, Kööpenhaminasta kahdesta neljään viikoittaiseen suoraan lentoon ja Oslosta kolmesta viiteen viikoittaiseen suoraan lentoon.

"Suorat lentomme Skandinavian ja Bangkokin välillä ovat erittäin suosittuja. Jotta pystymme vastaamaan suureen kysyntään, olemme iloisia, että voimme tarjota matkustajillemme aiempaakin useampia lähtöjä. Yhä useammat varaavat lentonsa Premium-matkustamostamme, joka tarjoaa kilpailukykyiseen hintaan lisämukavuutta lentomatkaan leveämmillä istumilla ja hintaan sisältyvillä palveluilla", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Lisälähdöt Bangkokiin 29.10.2018–31.3.2019,

 

Tukholma (ARN) – Bangkok (BKK)
Viisi lähtöä viikossa: tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

 

Kööpenhamina (CPH) – Bangkok (BKK)
Neljä viikoittaista lähtöä: keskiviikkoisin, torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

 

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Viisi viikoittaista lähtöä: maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.


Kolme päivittäistä lähtöä Lontoosta New Yorkiin

 

Norwegianin suorat lennot Lontoon Gatwickin (LGW) ja New Yorkin (JFK) välillä ovat erittäin suosittuja. Siitä syystä yhtiö lisääkin lentoja kahdesta kolmeen päivittäiseen lähtöön näiden kahden maailman metropolin välillä kaikkina muina päivinä paitsi lauantaisin, jolloin lähtöjä on kaksi. Helsingistä on erittäin hyvät yhteydet Norwegianin lennoilla Lontoon Gatwickiin.