Finnair avaa suoran reitin Norjan Trondheimiin ja lisää lentoja Tromssaan - operaattorina Widerøe

Wiedero_E190E2_1Finnair laajentaa reittiverkostoaan Norjassa, ja avaa kesäkuussa uuden ympärivuotisen reitin Trodheimiin. Myös Pohjois-Norjan Tromssaan lisätään lentoja. Molempia reittien operaattorina toimii norjalainen Widerøe.

Trondheim on Norjan kolmanneksi suurin kaupunki. Se tunnetaan upeista maisemistaan ja luonnostaan, sekä monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Trondheim tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet revontulien näkemiseen ja vaellukseen, ja vastaa siten hyvin myös Finnairin aasialaisten asiakkaiden lomatoiveisiin.

W_bombardierQ400aTrondheimin reitin operoi Finnairille norjalainen Widerøe Bombardier Dash-8 Q400 -koneella. Reitti lennetään viitenä päivänä viikossa, ja lentojen myynnistä ja markkinoinnista vastaa Finnair. Lennon aikataulut tukevat sujuvaa vaihtoa Finnairin Aasian ja Euroopan lennoilta.

Finnairin on lentäny Trondheimiin myös aiemmin. Vuonna 2011 lentoja operoi silloinen yhteistyökumppani Flybe eli nykyinen Norra.

Finnair lisää lentoja myös toiseen Norjan kohteeseen Tromssaan yhdessä Wideroen kanssa. Kesäkuusta lähtien Tromssaan lennetään kolmesti viikossa vuoden ympäri. Tromssa sijaitsee 350 kilometriä napapiiristä pohjoiseen ja tarjoaa hienot mahdollisuudet luontoelämyksiin revontulista valaiden katseluun.

“Uskomme Trondheimin ja Tromssan kiinnostavan niin suomalaisia kuin kansainvälisiä asiakkaitamme. Pohjoisen kohteet ovat hyvässä nousussa, ja moni matkailija hakee nyt luontoelämyksiä. Uudet lennot tukevat myös näiden alueiden matkailun kehitystä”, sanoo Finnairin verkostosta vastaava johtaja Christian Lesjak.