Finnair ja ePassi aloittavat yhteistyön - Finnair Plus -jäsenet voivat käyttää pisteitä yli 15 000 paikassa

A330_tail_closeFinnair aloittaa yhteistyön johtavan mobiilimaksupalvelutarjoaja ePassin kanssa. Finnair Plus -jäsenet voivat jatkossa käyttää palkintopisteitä ePassi-sovelluksessa noin 15 000 käyttöpaikassa Suomessa. 

Ensimmäisessä vaiheessa Finnair Plus -pisteitä voi käyttää ePassin mobiilisovelluksella yli 15 000 urheilun, kulttuurin ja hyvinvoinnin tarjoajan palveluiden ostoihin eri puolilla Suomea. Palvelun kokonaissumman voi maksaa pisteillä.

Myöhemmin vuoden 2021 aikana mukaan ovat tulossa myös ravintolapalvelut, sekä mahdollisuus käyttää pisteiden ja rahan yhdistelmää maksutapana. 

"Jokaisessa Suomen kotitaloudessa on Finnair Plus -jäsen, ja haluamme, että jäsenyys on mukana lentämisen lisäksi myös arjessa. ePassin avulla tämä on nyt entistä helpompaa. Yhteistyö helpottaa Finnair Plus -pisteiden käyttöä arjessa, erityisesti pienemmissä ostoksissa, ja ePassi toimii kaikenkokoisissa käyttöpaikoissa. Tämä on kiinnostava yhteistyö Finnair Plus -jäsenille, koska missä tahansa Suomea liikutkin, voit löytää palveluja, joita haluat käyttää tai jo käytät”, sanoo Finnairin Head of Loyalty Karolina Baszarkiewicz. 

ePassin laajassa verkostossa on monenlaisia käyttöpaikkoja, kuten Finnkino, Allas Sea Pool, Suomen Urheiluhierontakeskus, Levin hiihtokeskus, Heurekan tiedekeskus, Rush Finland ja Kuntokeskus Liikku. Esimerkiksi elokuvalipun saa 3500 pisteellä, kylpyläkäynnin 3000 pisteellä ja kuntosalikäynnin 3400 pisteellä. 

 ePassi kasvatti käyttöpaikkojensa määrää noin 25 % viime vuonna, kun sovellukseen liittyi yli 5000 uutta toimijaa.  

"Olemme erittäin iloisia yhteistyöstä Finnairin kanssa, ja toivotamme kaikki Finnair Plus -jäsenet lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan monipuolisesta valikoimasta, jota valtakunnallinen verkostomme tarjoaa. Mobiilimaksut korvaavat kortit, paperikupongit ja muut vanhemmat maksutavat erittäin nopeasti, ja täysin uudistettu, nykyaikainen sovelluksemme tarjoaa käyttäjille modernin mobiilimaksukokemuksen. Golf- ja tenniskerhot, kuntosalit, urheilukeskukset, museot ja tuhannet muut käyttöpaikat odottavat Finnair Plus -jäseniä", sanoo ePassin toimitusjohtaja Pekka Rantala. 

Suomessa ja Ruotsissa ePassilla on lähes 1,5 miljoonaa käyttäjää ja se on johtava henkilöstöetujen mobiilimaksupalvelujen tarjoaja. Yhteistyö mahdollistaa suomalaisille Finnair Plus -jäsenille ePassin käytön riippumatta siitä, onko heillä tällä hetkellä ePassi henkilöstöetuna.

Finnair Plus -jäsenet voivat ladata ilmaisen ePassi-sovelluksen mobiililaitteelleen ja yhdistää ePassin Finnair Plus -tiliinsä. ePassi-sovellus on saatavilla englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi Android- ja iOS-laitteilla. ePassia jo käyttävien Finnair Plus -jäsenten tulee kirjautua ePassiin ja linkittää Finnair Plus -tilinsä, minkä jälkeen Finnair Plus -pisteet ovat käytettävissä maksutapana.