Lentoposti.fi

Lentoposti.fi on vuonna 2009 perustettu riippumaton kotimainen ilmailun uutisportaali ja palvelu sekä tiedonvälityskanava. Pyrimme tarjoamaan kattavan ja laaja-alaisen uutisoinnin ilmailun alalta.

Uutisoimme ja keräämme sivuille erityisesti Suomea ja suomalaisia koskevia tapahtumia. Palvelussa julkaistaan myös mielenkiintoisia ilmailuaiheisia artikkeleita sekä kevyempiä blogikirjoituksia liittyen ilmailun maailmaan.

Lentoposti.fi on Suomen johtava ilmailun uutisiin keskittyvä uutispalvelu ja portaali. Sivuston lukijamäärät ovat kiihtyvästi kasvaneet selkeästi rajatun ilmailu-uutisoinnin ansiosta.

Palvelu tavoittaa jo merkittävän ja jatkuvasti kasvavan osuuden lentoliikenteestä ja ilmailun uutisista yleisemminkin kiinnostuneista netinkäyttäjistä. Tätä kasvua edistävät Lentoposti.fi:n Twitter- ja Facebook-sivut, joille otsikot peilataan reaaliajassa.

Lähetä uutisvinkki

Lentoposti.fi:lle on myös mahdollista lähettää uutisvinkkejä Ilmoita uutinen -lomakkeen avulla. Lentoposti.fi pitää itsellään oikeuden päättää uutisen julkaisemisesta. Lentoposti.fi ei maksa käyttäjien palveluun antamista valokuvista tai uutisista palkkioita.

Lentoposti.fi käyttöön luovutetut kuvat siirtyvät julkaistun uutisen tai artikkelin kohdalta palvelun käyttöön. Lentoposti.fi:llä on oikeus käyttää edellämainittuja kuvia ja artikkeleita vain Lentoposti.fi:ssä alunperin julkaistussa asiayhteydessä. Kuvien ja artikkelien Lentoposti.fi:lle luovuttajan on oltava luovutettaessa myös niiden oikeuksien haltija.

Lentoposti.fi ei ole vastuussa artikkelien tietosisältöjen paikkansapitävyydestä ja sivuston käyttäminen sekä sivustolla olevien materiaalien ja tietojen hyödyntäminen tapahtuvat käyttäjän omalla vastuulla. Sivuston ylläpitäminen on harrastustoimintaa.

Vastuut ja Copyright

Lentoposti.fi ei ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustojen sisällöstä, mukaan lukien sivustot, joiden kautta käyttäjä on voinut saada pääsyn tälle sivustolle tai sivustot, joihin käyttäjä saa pääsyn tämän sivuston kautta.

Copyright: Lentoposti.fi:ssä julkaistut uutiset, artikkelit, blogit sekä valokuvat ovat Lentoposti.fi:n omaisuutta ellei asiayhteydessä ole toisin mainittu. Jatkokäyttöön vaaditaan Lentoposti.fi:n kirjallinen lupa. Lentoposti.fi -palvelun taustalla on joukko ilmailutoimittajia ja valokuvaajia. Verkko-osoitteen omistaa Miikka Hult.

Lentoposti.fi toimii yhteistyössä flyFinland.fi -sivuston ja Finnish Aviation Photographyn (www.fap.fi) kanssa.

Lentoposti.fi:n uutisointi perustuu alan toimijoiden tiedotteisiin ja omaan uutishankintaan. Lainattujen uutisten yhteydessä mainitaan lähde ja linkitys lähteeseen.

Terveisin