Christine Rovellista Finnairin strategiasta ja laivastosta vastaava johtaja

Rovelli_FinnairFinnair on nimittänyt MBA Christine Rovellin, 48, Finnairin strategiasta ja laivastosta vastaavaksi johtajaksi ja Finnairin johtoryhmän jäseneksi 1. lokakuuta 2022 alkaen. Nykyinen strategiajohtaja Nicklas Ilebrand jättää yhtiön vuoden lopulla työskennellen johdon neuvonantajana 1. lokakuuta lähtien.

Christine Rovelli on työskennellyt Finnairissa vuodesta 2012, ja nykyisessä roolissaan hän on vastannut Finnairin rahoituksesta ja laivaston hallinnasta.

“Nicklas on tehnyt erinomaista työtä maailmanluokan strategia- ja skenaariotyön rakentamiseksi Finnairissa. Tämä on ollut kriittisen tärkeää, kun olemme ensin rakentaneet Finnairille tien ulos koronapandemian aiheuttamasta kriisistä, ja sitten määritelleet Finnairin strategisen suunnan Venäjän ilmatilan sulkeutumisen jälkeen. Haluan kiittää Nicklasta lämpimästi hänen vahvasta panoksestaan Finnairissa ja toivon hänelle kaikkea hyvää jatkoon", sanoi Finnairin toimitusjohtaja Topi Manner.

“Toivotan Christinen lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmään. Hänen vahva laivastonhallinta- ja rahoitustaustansa on meille arvokasta, kun nyt aloitamme kannattavuuden palauttamiseen tähtäävän strategiamme toteuttamisen”,  jarkoi Manner. 

“Olen todella ylpeä kaikesta siitä, mitä olemme Finnairissa saavuttaneet viimeisen parin vuoden aikana. Kun uusi strategia on nyt määritelty ja toteutus alkaa, on luonnollinen hetki siirtää vetovastuu seuraavalle", sanoi yhtiön vuoden lopussa jättävä Nicklas Ilebrand.

“Otan innolla vastaan uuden roolini Finnairin strategian toteutuksen vetäjänä samalla kun jatkan laivastonhallintarooliani. Kannattavuutemme ja kilpailukykymme parantaminen on avainasemassa, ja jatkamme sujuvaa ja tuloksellista tiimityötä, joka on ollut kriittistä kyvyllemme sopeutua markkinamuutoksiin viimeisen kahden vuoden aikana", sanoi Christine Rovelli.