Norwegian lisää lentoja Ouluun

Norwegian_wifi_1Norwegian parantaa yhteyksiä Helsingin ja Oulun välillä lisäämällä reitille arkisin viidennen päivittäisen lentovuoron. Muutos tulee voimaan yhtiön ottaessa käyttöön kesäaikataulut huhtikuun alussa. Reitillä on tarjolla myös työmatkalaisille tärkeä wifi-yhteys.


Uusi vuoro täydentää Norwegianin Oulun lentoja iltapäivisin. Se lähtee Helsingistä 15.55 ja on Oulussa 17.00. Vastaavasti Oulusta Helsinkiin lennetään uusi vuoro kello 17.30.

Päivittäisten vuorojen lukumäärä lisääntyy viiteen, mikä tarjoaa helpotusta tilanteeseen, jossa koneiden matkustajapaikat ovat olleet erittäin kysyttyjä. Uutta vuoroa lennetään viitenä päivänä viikossa alkaen maanantaista 8.4.

"Olemme tyytyväisiä matkustajamääriemme kehitykseen Helsingin ja Oulun välisellä reitillä. Reittiä on lennetty täysin konein, joten oli järkevää lisätä sinne kapasiteettia. Uuden vuoron ansiosta voimme vastata entistä paremmin sekä liike- että vapaa-ajanmatkustajien tarpeisiin", sanoo Norwegian viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Norwegian lentää Ouluun moderneilla 186-paikkaisilla Boeing 737-800 koneilla. Koneissa on lennon aikana tarjolla langaton laajakaistayhteys. Varsinkin työmatkalaisten uskotaan arvostavan yhteyksiä ulkomaailmaan lyhyilläkin lennoilla.