Oulun lentoasemalle uusi päällikkö

Finavia_Liisa_SallinenFinavia on nimittänyt Oulun lentoaseman uudeksi päälliköksi 1. marraskuuta alkaen Liisa Sallisen. Hän siirtyy tehtävään Finavian sisältä. Sallinen on toiminut aiemmin Kuusamon lentoaseman päällikkönä.

Uudella Oulun lentoaseman päälliköllä on lisäksi pitkä kokemus lentoasemapalveluiden kehittämisestä ja toteuttamisesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

”Liisa Sallisella on hyvää osaamista palveluiden kehittämisestä. Hänen aikanaan Kuusamon lentoaseman palveluprosessit, operatiivinen toiminta ja tehokkuus ovat kehittyneet myönteisesti. Uskomme, että saamme entisestään vietyä eteenpäin asioita hänen johdollaan myös Oulussa”, sanoo johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Oulu on Finavian lentoasemaverkoston toiseksi suurin lentoasema. Finavia on julkistanut 1. marraskuuta suunnitelmansa jatkaa lentoaseman kehittämistä ensi vuonna toteutettavalla 2,6 miljoonan euron lisäinvestoinnilla, jossa parannetaan lähtevien matkustajien palveluita.

”Oulun lentoasema on kehittynyt voimakkaasti viime vuosina. On hienoa päästä mukaan huolehtimaan yhdessä lentoaseman eri toimijoiden kanssa siitä, että lentoaseman uudistettuja puitteita hyödynnetään täysimääräisesti matkustajapalveluiden laatua ja kustannustehokkuutta korostaen”, toteaa Oulun lentoaseman päällikkönä aloittava Liisa Sallinen.

"Olen myös iloinen, että Finavia jatkaa panostuksia Ouluun. Lähtöaulan toimivuudessa on ollut parantamisen varaa, mutta ensi vuonna toteutettavien investointien aikana saamme sitäkin kehitettyä."