Patrian kehitysjohtaja jäseneksi nimitettiin Euroopan AeroSpace and Defence Industriesin jäseneksi

Patria_flagsPatrian kehitysjohtaja Pasi Niinikoski on nimitetty eurooppalaisen puolustusalan järjestön AeroSpace and Defence Industries Association of Europen (ASD) puolustusliiketoimintayksikköön, Defence Business Unitiin (DBU).

Pasi Niinikoski edustaa yksikössä Puolustus- ja ilmailuteollisuusyhdistys PIA ry:tä ja yhteistyössä PIAn kanssa myös muita pohjoismaisia teollisuusjärjestöjä. DBU:ssa on 24 jäsentä merkittävistä puolustusalan yrityksistä.

 ASD edustaa ilmailu-, avaruus-, puolustus- ja turvallisuusteollisuutta Euroopassa niiden yhteisissä asioissa tavoitteenaan edistää ja tukea alan kilpailukyvyn kehitystä. PIA on ASD:n jäsen ja edustaa suomalaista puolustusteollisuutta Naton NIAG:issa (NATO Industrial Advisory Group), Euroopan puolustusvirasto EDA:ssa ja alan pohjoismaisessa yhteistyössä. PIA toimii myös Teknologiateollisuus ry:n toimialayhdistyksenä, ja sillä on noin 130 jäsenyritystä Suomen puolustusteollisuudesta.

”DBU:lla on merkittävä rooli, kun ASD:ssä valmistellaan kannanottoja puolustusta koskeviin kysymyksiin. Tämän jäsenyyden kautta saamme laajan näkymän Euroopan puolustusliiketoimintaan sekä teollisuuteen, ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa sen tulevaan kehitykseen”, toteaa Patrian kehitysjohtaja Niinikoski.

 Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Patria tarjoaa ilmailu- ja sotilasasiakkailleen näiden kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä valittuja tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita.

Lue myös: