Air100 uudisti aikataulujaan ja lisää lentoja Lappiin

CCA_SF340Porilainen Air100 Oy muuttaa Pori-Helsinki -reitin aikataulujaan lokakuun alussa. Yhtiö on saanut lennoilleen paremmat laskeutumis- ja lähtöajat Helsinki-Vantaalle. Lisäksi keväällä 2014 lisätään lentoja länsi-rannikolta Kittilään

"Aamukoneemme lähtee hieman inhimillisempään aikaan Helsinkiin eli 06.10. Matkustajat ovat toivoneet pientä pidennystä aamun nukkuma-aikaan", kertoo Ville Majasaari Air100:sta.

"Saimme Helsingin SLOT –koordinaattorilta hyvät laskeutumis- ja lähtöajat Helsinki-Vantaalle, joiden avulla tämäkin toive voitiin huomioida. Toinen toive oli, että aamulla ehtisi jo hieman aiemmin Helsingin keskustaan, sillä kaikkiin palavereihin ei ehdi enää mukaan kello 09.30, jonka vanha aikataulu mahdollisti. Nyt Helsingin keskustaan pääsee jo kahdeksalta, joka takaa hyvän marginaalin kaikkiin tapaamisiin", jatkaa Majasaari.

Iltapäivän uutuuksia on paluulento Poriin yhden aikaan, joka mahdollistaa aamupalaverin Helsingissä ja iltapäivätyöt Porissa. Lisäksi Finnairin tärkein liikennekeskittymä iltapäivällä saa Porista tehokkaamman syöttöyhteyden molempiin suuntiin ilman turhia odotteluita.

Air100 uudet aikataulut


Lisälentoja Lappiin

Air100 Oy aloittaa kevään  2014 Kittilän lentojen myynnin Porin Päivänä. Edellisvuodesta poiketen lentoja lennetään kaksi kertaa viikossa hiihtolomasta pääsiäiseen asti.

Air100 lennättää Kittilään keväällä porilaisten lisäksi myös eteläpohjalaisia Seinäjoen lentokentältä. Teknisesti lennot suoritetaan siten, että keskiviikkoisin Porista Kittilään lentävä kone tekee välilaskun Seinäjoelle molempiin suuntiin. Välilasku kestää vain noin 20 minuuttia ja sen aikana koneesta ei tarvitse poistua.

Lauantaisin lennetään päivän aikana molemmilta paikkakunnilta molempiin suuntiin suoraan.

 Lento-operaattorina Air100 –lennoilla toimii tsekkiläinen CCA –Central Connect Airlines.

Lue myös:
Tapahtumat: Air100 tarjoaa yleisölentoja Porin päivänä