Airbus ja EADS esittelevät tuoteuutuuksiaan Le Bourgetissa

A380_incomingAirbus esittelee tuoteuutuuksiaan Le Bourget’n kansainvälisillä ilmailumessuilla Ranskassa. Messujen ensimmäisinä päivinä Airbusin lentokoneista ovat pääosissa Ranskan ilmavoimille pian toimitettava A400M-sotilaskuljetuskone ja British Airwaysille toimitettava A380-matkustajakone ‒ sekä maassa että ilmassa.

 

Messujen aikana useita koneita luovutetaan asiakkaille, mm. Sharklet-siipiulokkeellisia A320-koneita, A330 sekä Airbus Militaryn sadas C295-sotilaskuljetuskone. Lisäksi näyttelyssä on nähtävissä ACJ318, jonka matkustamo on liikesuihkukoneiden levein ja korkein.

 conceptplanenet_airbusEADS-paviljongissa on koettavana oikean kokoinen A350 XWB -lentokoneen matkustamo ja ohjaamo. Paviljongissa esitellään myös EADS-konsernin ilmailuinnovaatioita, kuten konseptilentokone, äänetön rullaus kentällä, päästöjen vähentäminen sekä uusia tehonlähteitä. EADS:n innovaatioita on esillä myös vaihtoehtoiset polttoaineet -paviljongissa.

Paviljongissa ja kenttänäyttelyssä kävijöiden toivotaan jättävän jälkensä suurikokoiseen taideteokseen, jonka nimi on Express Yourself ‒ Design Your Future.

Messuilla lanseerataan myös A380:n uusi mainoskampanja.

Le Bourget’n ilmailumessut järjestetään 17.–23.6.2013 jo 50:nnen kerran.