Airlink aikoo aloittaa lennot - tavoitteena täysi työpäivä ahvenanmaalaisille Helsingissä

jetstream31_linksairAirlink Åland Ab suunnittelee aloittavansa lennot Maarianhaminasta Helsinki-Vantaalle. Lennot operoisi englantilainen Links Air Jetstream 31 -potkuriturbiinikoneella. Reitin aloituspäivämäärää ei ole vielä julkistettu. Yhtiö mainostaa lentojensa tarjoavan ahvenanmaalaisille kokonaisen työpäivän Helsingissä.

Airlinkin internet-sivujen mukaan kerran päivässä lennettävä lento lähtisi Maarianhaminasta kello 07.00 ja saapuisi Helsinki-Vantaalle kello 07.50. Paluulento lähtisi Helsinki-Vantaalta kello 16.35 ja saapuisi Maarianhaminaan kello 17.25.

Flybe lentää jo samalla reitillä, mutta Ahvenanmaan suunnasta Helsinkiin tuleville liikematkustajille aikataulu ei ole yhtä suotuisa, sillä kone on Helsinki-Vantaalla vasta kello 10.20. Flybe onkin julkistanut parannetun aikataulun reitille.

Airlink Ålandin lennot on tarkoitus operoida englantilaisen Links Airin Jetstream 31 -potkuriturbiinikoneella. Yhtiön koneissa on 9-19 istuinta ja wc. Jetikat on varustettu rungon alla olevalla cargopodilla matkatavaran kuljetusta varten.

Airlink Åland Ab

Ålanstidningen

 

Lue myös: