BalticMiles ja finanssiryhmä Pohjola yhteistyöhön

Airbaltic_FokkerBaltian johtava kanta-asiakkuusohjelma BalticMiles laajenee Suomessa. Yhtiö lanseeraa luottokortin yhdessä Suomen suurimman finanssipalvelukonsernin - Pohjola Pankki Oyj:n kanssa.

BalticMilesin toimitusjohtaja
Gabi Kool iloitsee ja on erittäin ylpeä mahdollisuudesta aloittaa yhteistyö Suomen suurimman finanssiyhtiö OP-Pohjolan kanssa. BalticMiles pystyytarjoamaan jäsenilleen Suomessa ainutlaatuisen skaalan palkintoja lentolipuista mielenkiintoisiin elämystuotteisiin asti.

 

 Jorma Alanne, Pohjolan Baltian liiketoiminta-alueen johtaja kertoo Pohjolan avanneen sivukonttorin Riiassa, Latviassa kuluvan vuoden syyskuussa ja myös siitä syystä tämä nyt käynnistyvä yhteistyö on tärkeää. Baltian maat ovat Pohjolalle strategisesti tärkeää toimialuetta ja ovat merkittävä osa Pohjolan kansainvälisten palveluiden kehittämisaluetta.

Nyt lanseerattava uusi MasterCard PayPass-lähimaksuominaisuudella avaa jäsenille uusia mahdollisuuksia ansaita pisteitä jokaisen ostotapahtuman yhteydessä, mukaan lukien kaikki nykyiset 180 partneria sekä niiden yli 20 000 ostopaikkaa maailmanlaajuisesti. Lisäksi pisteitä voi kerätä tekemällä nettiostoksia BalticMilesin yli 400 nettipartneriyrityksen kauppapaikoilla.  

BalticMiles
tarjoaa jäsenilleen mittavan valikoiman palkintoja, joihin ansaitut pisteet voi vaihtaa. Nettikauppa tarjoaa yli 3000 kansainvälistä tuotetta ja palvelua, jotka voidaan toimittaa jäsenen kotiovelle. Suomalaiset jäsenet voivat nauttia myös paikallisista palkinnoista ja kokemuksista tai valita käytettävissä olevien pisteiden perusteella palkintokaupasta mitä tahansa aina musiikkilatauksesta avaruuslentoon asti!

Palkintovalikoiman suosituimpia tuotteita ovat lentoliput. BalticMilesin palkintoliput ovat jäsenille erityisen palkitsevia, sillä ne antavat mahdollisuuden vaihtaa ansaitut pisteet edulliseen lentomatkustamiseen. Lentoja on tarjolla yli kuuteenkymmeneen airBalticin kohteeseen Euroopassa, Lähi-idässä ja Venäjällä. Nyt lanseerattava BalticMiles-MasterCard antaa jäsenille mahdollisuuden kartuttaa pisteitä kaikista päivittäisistä ostoksista missä tahansa.  

Vuonna 2009 käynnistynyt BalticMiles on ensimmäinen useamman yrityksen yhteinen kanta-asiakkuusohjelma Baltiassa. Se tarjoaa useita tapoja ja yli 20 000 ostopaikkaa pisteiden keräämiseen maailmanlaajuisesti.

Muun muassa lennot, matkustaminen, pankki- ja maksupalvelut, hotelliyöpymiset, autonvuokraus, ravintolat, kauneussalongit ja kylpylät sekä useat muut ostotapahtumat mukaan lukien ostokset BalticMilesin nettikaupassa kartuttavat pistesaldoa.

Pisteitä voidaan käyttää mm. ilmaisiin lentolippuihin, vapaa-ajan aktiviteetteihin, seikkailuihin sekä yli kolmeentuhanteen nettikauppan tuotteeseen osoitteessa
www.balticmiles.com.

BalticMiles mahdollistaa myös ansaittujen pisteiden lahjoittamiseen hyväntekeväisyyteen.