Blue1 avaa kolme uutta reittiä ensi viikonloppuna: Lappeenrannasta Kööpenhaminaan, Helsingistä Budapestiin ja Bolognaan

Blue1_tailBlue1 avaa tulevana viikonloppuna 3 uutta non-stop reittiä Suomesta Skandinaviaan ja Eurooppaan. Lappeenranta-Kööpenhamina –reitti vahvistaa Blue1:n reittiuudistusta tarjota suoria yhteyksiä eri puolilta Suomea Pohjolan johtaville vaihtokentille, reitit Helsinki-Budapest ja Helsinki-Bologna ovat uusia avauksia Blue1:n kesäkohdetarjonnassa.

Uusi Lappeenranta-Kööpenhamina -reitti jatkaa Blue1:n voimakasta panostusta Suomen ja Skandinavian väliseen liikenteeseen. Perjantaina 1.6. avattava reitti on Blue1:n kuudes tänä vuonna avattu uusi suora reitti Suomen ja Skandinavian välillä.

Lappeenranta-Kööpenhamina -reittiä liikennöidään 115-paikkaisella Boeing 717-konella neljä kertaa viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Blue1 on markkinajohtaja Skandinavian liikenteessä ja lentää Lappeenrannan lisäksi Kööpenhaminaan suoraan Helsingistä, Tampereelta, Vaasasta ja Oulusta, loppuvuodesta avautuvat vielä reitit Kööpenhaminasta Kittilään ja Ivaloon. SAS lentää Turusta Kööpenhaminaan.

Tukholmaan Blue1 lentää suoraan Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Porista, Vaasasta, Kokkolasta sekä Oulusta, Osloon Helsingistä. Uudet suorat yhteydet Suomesta Kööpenhaminaan ja Tukholmaan tarjoavat niin liike- kuin vapaa-ajan matkustukseen laadukkaan ja kustannustehokkaan tuotteen ja uuden tavan matkustaa, jossa uudet yhteydet tuovat matkustajille säästöä niin ajassa kuin rahassa.

Kööpenhaminan lentoasema Kastrup on Pohjoismaiden suurin tarjoten 21 miljoonalle vuosittaiselle matkustajalle 150 lentokohdetta kautta maailman. Tukholman lentoaseman Arlandan vuosittainen matkustajamäärä on 17 miljoonaa. Arlanda tarjoaa jatkoyhteyksiä yli 100 kohteeseen maailmalla

Blue1:n vahvistaessa pohjoismaista lentoreittiverkostoaan jatkuu sen rinnalla vahva panostus kesäkohteisiin Euroopassa. Blue1 avaa lauantaina 2.6. uudet reitit Helsinki-Budapest ja Helsinki-Bologna täydentämään Euroopan kesäkohdetarjontaansa. Kumpaakin reittiä liikennöidään 1-2 viikkovuorolla 2.6.– 29.9.2012 välisenä aikana.

Kaikki kesäkohteet Euroopassa - Ateena, Bologna, Budapest, Dubrovnik, Edinburgh, Marseille, Nizza, Pula ja Split - liikennöidään Blue1:n Boeing 717-koneilla.