Blue1 laittaa matkustamot uuteen uskoon

Blue1_interior1Blue1 uudistaa kuluvan vuoden aikana koko Boeing 717 -laivueensa matkustamotilojen ilmeen. Näkyvimpänä muutoksena ovat uudet, jalkatiloiltaan optimoidut nahkaverhoillut istuimet. Ensimmäinen matkustamoltaan uudistettu 717 on jo aloittanut Blue1:n kaupallisessa liikenteessä.

 

Blue1_interior2Vaaleampisävyisten istuinten myötä matkustamon yleisilme on entistä valoisampi ja jalkatilaa on enemmän. Myös matkustamon verhoilumateriaalit ja valaistus uusiutuvat. Blue1:n Boeing 717 –koneen istuinmäärä on 115.

Boeing 717 -laivueen matkustamotilojen uudistus on osa Blue1:n uudistuvaa in-flight -konseptia ja täydentää graafista Flowing -muotoiluteemaa.

”Uusi matkustamo ilmentää Blue1:n uudistuvaa palvelumuotoilua ja tuo lisää iloa ja mukavuutta matkustukseen. Olemme yksi Helsingin designpääkaupunkivuoden pääyhteistyökumppaneista, mukana luomassa muotoilun keinoin parempaa arkea – etenkin lentomatkustuksessa”, kertoo Janne Hattula, VP Commercial Blue1.

Boeing 717:n rungon halkaisija vastaa suurempien matkustajakoneiden kokoluokkaa. Tämä näkyy väljempänä matkustusmukavuutena koneen viisi rinnan istuimissa niin jalka- kuin istumatilana. Myös matkustajille tärkeät matkustamon tavaratilat vastaavat vetoisuudeltaan suuremman kokoluokan matkustajakoneita.

Blue1:n toissavuonna käyttöönottama Boeing 717  tunnettiin aikaisemmin McDonnell Douglas MD-95 -tyyppinimellä. Boeingin hankittua valmistajan omistukseensa nimi muutettiin. Boeing 717 on moderni lentokonetyyppi, joka edustaa regional jet -kokoluokan kärkeä. Niitä valmistettiin vuosina 1999 - 2006 yhteensä 156 kappaletta.