Brussels Airlines lentää Brysselistä Kittilään talvikaudella 2021-2022

OO-SSK_180218Brussels Airlines ja Skandinaviaan sekä muihin Pohjoismaihin suuntautuviin matkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä Nordic ovat sopineet kolmivuotisesta yhteistyöstä, joka tuo lentoja myös Suomen Lappiin.

Brussels Airlinesin ja Nordicin yhteistyö tarjoaa asiakkaille suoria lentoja Suomen Lappiin ja Norjaan sekä Ruotsiin kesä- ja talvikausilla. Sopimuskauden aikana osapuolten tavoitteena on kasvattaa kohteiden ja lentojen määrää.

"Olen iloinen laajentaessamme yhteistyötä Nordicin kanssa, jonka avulla voimme vahvistaa Lapin kuuluvan matkakohteidemme joukkoon", sanoi Lufthansa-konsernin Belgian myyntijohtaja Frederic Dechamps.

"Aloitimme kaudella 2016-2017 viidellä lennolla Brysselistä Kittilään ja Tromssaan. Määrä on kasvanut jo 71 lentoon vuodessa. Tulevalla kesäkaudella lennämme suoraan Lofooteille Norjassa ja talvikaudella tarjoamme lentoja Suomen Lappiin Kittilään, Ruotsin Kiirunaan sekä Norjan Bergeniin", kertoi Nordicin perustaja ja toimitusjohtaja Maarten Raes. 

"Yhdessä Brussels Airlinesin kanssa tavoitteena on lisätä lentoja ja kohteita merkittävästi tulevina vuosina. Teemme yhteistyötä myös paikallisten toimijoiden kanssa, jotta asiakkaillemme on tarjolla parhaat tuotteet", jatkoi Raes.

Kolmivuotisen sopimuskauden ensimmäinen Brussels Airlinesin lento suuntautuu 4. heinäkuuta Evenesiin eli Pohjois-Norjan Lofooteille. Suunnitelmissa on viikottaiset lennot. Talvikaudelle on luvassa suoria lentoja Brusselistä Kittilään, Kiirunaan ja Bergeniin.

Kittilän lentojen on määrä alkaa 18. joulukuuta 2021 ja lennot jatkuvat 9. huhtikuuta 2022 saakka. Kyseessä on viikottainen lentoyhteys. Viiden päivän välein on luvassa myös lisälento kyseisellä aikavälillä.