Croatia Airlines laajentaa verkostoaan Pohjolaan - kausireitit Helsinkiin, Tukholmaan ja Osloon

Croatia_Airlines_A320Croatia Airlines laajentaa verkostoaan ja avaa kausireitit Zagrebista Helsinki-Vantaalle, Tukholmaan, Osloon ja Bukarestiin. Kolme kertaa viikossa lennettävä toukokuussa avattava reitti Zagrebista Helsinki-Vantaalle operoidaan tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Toimintaansa laajentava Croatia Airlines avaa toukokuussa kausireitteinä kahdesti viikossa lennettävät reitit Zagrebista Osloon ja kolmesti viikossa lennettävät reitit Zagrebista Tukholmaan ja Helsinki-Vantaalle sekä Bukarestiin

Pohjolaan suuntautuvat kausireitit operoidaan espanjalaiselta Air Nostrumilta  wetleasatuilla 100-paikkaisilla Bombardier CRJ1000 -koneilla.

Croatia Airlines lentää Zagrebista Helsinki-Vantaalle 21. toukokuuta - 15. lokakuuta 2017. Lentopäivät ovat tiistai, torstai ja sunnuntai. Zagrebista on tarjolla jatkoyhteyksiä mm. Pulaan, Dubrovnikiin, Zadariin ja Splitiin.

"Olemme iloisia, että ensimmäistä kertaa Croatia Airlinesin historiassa saamme lentoyhteyden näiden kahden maan välille. Suomen markkinalla on meille valtavasti potentiaalia. Tarjoamme nyt laadukkaan ja kiinnostavan tuotteen, joka on samalla nopea yhteys Kaakkois-Eurooppaan. Uskon, että Kroatian luonto, kulttuuri ja historia houkuttelevat monia Suomesta vierailemaan maassamme", sanoi Croatia Airlinesin toimitusjohtaja Krešimir Kučko Finavialle.

Finnair on lentänyt kesäisin kausireittejä Kroatiaan ja kohteina ovat olleet ainakin Dubrovnik, Pula ja Split.

Vuonna 1989 perustetun Croatia Airlinesin laivastossa on 12 konetta, jotka ovat Airbus A319- ja A320-koneita sekä Dash 8-Q400 -potkuriturbiinikoneita. Lentoyhtiön suurin omistaja on Kroatian valtio. Croatia Airlines kuuluu Star Allianceen.

päivitys 22.10 lisätty tieto konetyypistä, jolla Helsinki-Vantaan lennot on määrä operoida.