Diplomi-insinööri Camilla Montén Patria Helicopters AB:n toimitusjohtajaksi

CamillaMontenDiplomi-insinööri Camilla Montén, 56, on nimitetty Patria Helicopters AB:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1. kesäkuuta 2020 alkaen. Monténin toimipaikka on Tukholman Arlandassa. Edellinen toimitusjohtaja Peter Örjes toimi tehtävässä keväästä 2017 lähtien. Hän jättää Patrian siirtymäkauden jälkeen.

Camillalla on pitkä kokemus valmistus- ja palveluteollisuuden tehtävistä. Hän on työskennellyt sekä kansainvälisissä organisaatioissa että pienemmissä ruotsalaisissa yrityksissä ja saanut merkittävää kokemusta myös yhteistyöstä yritysten kanssa, joilla on suuria odotuksia ulkoisten toimittajien työn laadusta.

IMG_20200528_200557"Patrian helikopteriyksikkö Ruotsissa on ollut keskeinen toimija helikoptereiden huoltoliiketoiminnassa vuodesta 1947. Uskomme, että Camilla nostaa yrityksen uudelle tasolle ja laajentaa helikoptereiden huoltotoimintaa ja liiketoimintaa strategiamme mukaisesti. Hänellä on vankka kokemus ja vahva osaaminen valmiuksien, toimintojen ja organisaatioiden kehittämisestä. Haluamme myös kiittää Peter Örjesiä, joka on tuonut tämän yksikön sinne, missä se on nyt, ja uskomme, että siirtyminen tapahtuu joustavasti meidän kaikkien tukemana", toteaa Jukka Holkeri, Patrian International Support Partnerships -liiketoiminnan johtaja.

"Patria on erittäin mielenkiintoinen ja asiakaslähtöinen yritys, jossa on ammattitaitoista henkilöstöä. Yrityksellä on pitkäaikaisia asiakkaita, joilla on korkeat vaatimukset ja standardit, mikä on hyvä perusta yksikön kehittämiselle ja uuden liiketoiminnan luomiselle. Odotan innolla tätä tehtävää", sanoo Camilla Montén.

Nykyinen Patria Helicopters AB tunnettiin aiemmin nimellä Ostermans Aero. Yhtiö on perustettu vuonna 1943. Patria hankki sen omistukseensa vuonna 1999 ja vaihtoi sen nimen Patria Helicopters AB:ksi.

 Patria Helicopters AB on osa International Support Partnerships -liiketoimintaa, joka tarjoaa kansainvälisiä elinkaaritukipalveluja. Tämän liiketoiminnan ydintoimintoja ovat huolto ja korjaukset, modifikaatiot, varaosien toimitus ja tekninen tuki. Patria Helicopters AB:n tärkeimmät toimipaikat sijaitsevat Arlandassa Tukholmassa.

Päivitys 28.5. kello 23.18