Ensimmäinen uudistunut Ilmailu-lehti ilmestyi - uusi tuottaja ja päätoimittaja

ilmailu-12018_SILUudistuneen Ilmailu-lehden numero 1/2018 on ilmestynyt ja se on postitettu Ilmailuliiton jäsenille sekä lehden tilaajille. Kyseessä on ensimmäinen uuden tuottajan Omnipressin ja uuden päätoimittaja Nina Broströmin julkaisema perinteikäs Ilmailu-lehti.

Ensimmäisen numeron aiheina ovat mm. Dronet, Ilmavoimien tulevaisuus, veteraanien kuumailmapallolennot ja laskuvarjojen valmistus. Haastattelussa on Ilmavoimien komentaja kenraalimajuri Sampo Eskelinen. Lehdessä esitellään myös experimental-kone Corby Starlet CJ-1.

Ilmailuliiton uudeksi yhteistyökumppaniksi valittiin marraskuussa 2017 Keskisuomalainen-konsernin Aikakauslehtiryhmään kuuluva Omnipress Oy. Uutena päätoimittajana vuoden 2018 alussa aloitti Nina Broström. Hän on Lentoposti.fi:n tietojen mukaan Ilmailu-lehden 14. päätoimittaja.

Broström on työskennellyt yli 22 vuotta toimittajana. Hän on muun muassa ollut taloustoimittajana ja uutispäällikkönä sekä Kauppalehdessä että Taloussanomissa. Päätoimittajakokemusta Broströmiltä löytyy Forbes Suomesta. Broström on toiminut myös Suomen Ilmailutoimittajat ry:n hallituksen puheenjohtajana.

Tehty sopimus koskee vuotta 2018 ja siinä on optio vuosista 2019 ja 2020. Aikakauslehtiryhmän mediatarjontaan kuuluu mm. Autoliiton Moottori-lehti ja Moottori.fi -verkkopalvelu.

sillogoIlmailu on Ilmailuliiton äänenkannattaja ja alansa yleisaikakauslehti, jonka sisältö painottuu harrasteilmailun eri lajeihin. Myös liikenne- ja sotilasilmailu kuuluvat lehden aihepiireihin. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Ilmailuliiton jäsenet saavat sen jäsenetuna.

Ilmailu-lehti perustettiin vuonna 1937 ja se on yksi Euroopan vanhimmista ja suurilevikkisimmistä alan lehdistä. Ilmailu-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja SIL:njäsenet saavat sen jäsenetuna. Lehden voi myös tilata ilman Ilmailuliiton jäsenyyttä ja ostaa hyvin varustelluista lehtipisteistä.MH

Lue myös: