Finavia uudistaa Helsinki-Vantaan saapuvien matkustajien aulan 2A

aula_opasteet_2Finavia jatkaa Helsinki-Vantaan uudistamista ja matkustajakokemuksen parantamista. Marraskuussa terminaali 2:ssa käynnistyy Saapuvat 2A -aulan täydellinen muodonmuutos. Sen ansiosta saapuvan matkustajan poistuminen lentoasemalta on sujuvampaa.

"Saapuvat 2A:ta on viimeksi uudistettu yli 10 vuotta sitten. Helsinki-Vantaan matkustajamäärät ovat nyt aivan toista luokkaa kuin silloin. Jo tämä tekee uudistuksesta tarpeellisen. Lisäksi aula on monen matkustajan ensikosketus Suomeen, ja haluamme tehdä tästä kokemuksesta mahdollisimman miellyttävän", kaupallisten palveluiden johtaja Anne Gullstén Finaviasta kertoo.

Saapuvat 2A:n uudistuksen myötä lentoaseman palvelutarjonta uudistuu ja kasvaa. Palveluita keskitetään niin, että saapuvan matkustajan asiointi ja poistuminen lentoasemalta on entistä sujuvampaa. Samalla uudistetaan matkatavaroiden luovutusaula Exit 2A:n palvelupisteitä.

Lisäksi alueen ravintolatarjonta uudistuu ja laajenee entistä ruokaisammalla valikoimalla. Uudesta ravintolamaailmasta pääsevät nauttimaan niin matkustajat, saattajat, vastaantulijat kuin muutkin lentoaseman asiakkaat.

Remonttityöt käynnistyvät maanantaina 10.marraskuuta valmistelevilla töillä. Vanhojen liiketilojen purkutyöt sekä uudisrakentaminen alkavat vuoden 2015 alkupuolella. Uudistuksen arvioidaan valmistuvan kesäksi 2015.

Kaikki uudistustyöt pyritään tekemään niin, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä matkustajille ja lentoaseman henkilökunnalle. Remontit tulevat kuitenkin näkymään ja kuulumaan alueella. Saapuvat 2A -aulan palvelut, kuten matkailuinfo, taksipalvelut, Change Groupin valuutanvaihtopiste sekä Alko ja Apteekki ovat asiakkaiden käytössä myös remontin aikana.

Samaan aikaan myös matkatavaroiden luovutusaula Exit 2B kokee muodonmuutoksen.

Lue myös: