Finavian palvelu-uudistus loppusuoralla - Victoria's Secret avaa liikkeen Helsinki-Vantaalle

EFHK-terminaali-avaus-1Finavian käynnistämä Helsinki-Vantaan palvelu-uudistus on loppusuoralla. Nyt lentoaseman myymälävalikoimaa täydentää maailmankuulu alusvaate- ja kosmetiikkabrändi Victoria’s Secret. Se  avaa ensimmäisen Beauty & Accessories -myymälänsä Suomessa kesällä 2015 juuri Helsinki-Vantaalle. Uudistuksen myötä lentoasemalla avautuu noin 70 uutta tai uudistunutta myymälää tai ravintolaa.

Finavian viimeiset uudistukset valmistuvat terminaali 2:ssa vuoden 2015 loppuun mennessä. Tämän jälkeen uudistuksia tehdään terminaali 1:ssä. Samaan aikaan Finavialla on käynnissä Helsinki-Vantaan mittava 900 miljoonan euron kehitysohjelma.

Alusvaatteistaan ja kosmetiikastaan tunnettu Victoria’s Secret avaa ensimmäisen Beauty & Accessories -myymälänsä Suomen maan kamaralla Helsinki-Vantaalle. Kelluva myymälä brändiltä löytyy jo Viking Grace -laivalta.

 Kesällä 2015 avautuvan myymälän valikoimaan kuuluu laaja valikoima brändin kosmetiikkaa ja tuoksuja Lisäksi myymälästä löytyy valikoima käytännöllisiä ja tyylikkäitä asusteita, kuten kosmetiikka- ja muita laukkuja, huiveja, aurinkolaseja ja alusvaatteita.

 Helsinki-Vantaan Victoria’s Secret Beauty & Accessories -myymälä on sopiva paikka myös viime hetken lahjaostosten tekemiseen.

 "Odotamme Victoria’s Secretin saapumista innolla ja olemme ylpeitä siitä, että brändi päätti avata ensimmäisen Suomen myymälänsä juuri lentoasemalle. Tämä osoittaa, että vahva kehitystyömme on tuottanut tulosta. Nyt myös isot, kansainväliset yritykset ovat alkaneet pitää Helsinki-Vantaata kiinnostavana kauppapaikkana. Tämän ansiosta voimme tarjota suomalaisille matkustajille täysin uusia tuotemerkkejä ja tuotteita", Helsinki-Vantaan kaupallisesta liiketoiminnasta vastaava Jukka Isomäki iloitsee.