Finnair huutokauppaa kaikenlaista sekalaista - ja hiukkasen keräilijää kiinnostavaa

finnairhuutokauppa_5_suomenloytotavarapalveluSuomen Löytötavarapalvelu järjestää lauantaina 30. marraskuuta kello 12.00 Finnairin muutoissa ylijääneen ja käytöstä poistetun tavaran huutokaupan. Tarjolla on enimmäkseen sekalaista toimisto- ja työpajakalustoa, mutta myös muutamia ilmailukeräilijää ehkä kiinnostavia kohteita.

Huutokauppa järjestetään Finnairin toimeksiannosta. Kaikenlaista tavaraa on jäänyt yli kun konsernin toimintoja on keskitetty mm. vanhasta pääkonttorista uuteen HOTT-rakennukseen (House Of Travel and Transportation).

Mistään suurista museoita kiinnostavista harvinaisuuksista ei toki ole kyse, mutta ilmailutavaran keräilijöille konttorikalusteiden seasta saattaa löytyä huudettavaa. Mukana on mm. muistoesineitä koneiden luovutuksista, ilmailuaiheisia seinätauluja ja jopa sikarikaappi.

finnairhuutokauppa_2_suomenloytotavarapalveluErityisesti kiinnostanee vitriini, jonka mukana myydään vuosien varrella kertynyttä muistoesineistöä (otsikkokuva). Esimerkiksi komea laatta juhlistaa Finnairin ensimmäisen McDonnell Douglas MD-83 -koneen toimitusta vuonna 1985 asiakkaalle. Toisessa huutokauppakohteessa on tarjolla on myös jonkin verran Finnairin astioita (oikealla).

Enimmäkseen tarjolla on kuitenkin kaikista yrityksistä löytyvää sekalaista tavaraa, kuten huonekaluja, ruokalan tarjoilukalustoa, piirtoheittimiä, kaappeja ja suuria koristemuovikasveja. Ne kiinnostanevat ammatikseen huutokauppoja kiertäviä sekä satunnaisia yksittäisiä esineitä omaan käyttöönsä tarvitsevia.

Erikoisuuksiakin etsivä voi toki tehdä löytöjä. Seinälleen voi huutaa vaikkapa nykyisin tarpeettomaksi käyneet CATERING-valomainokset.

Huutokauppa pidetään lauantaina 30. marraskuuta kello 12.00 Finnairin Maija-Lotta-varastokeskuksessa osoitteessa Tikkurilantie 140, Vantaa (sisäänajo Pakkalantien puolella olevasta portista A). Ostettavissa oleviin tavaroihin voi tutustua näyttelyssä kello 10.00 - 11.45.

Täydellinen luettelo myytävästä tavarasta kuvineen ja huutokaupan ehdot: Suomen Löytötavarapalvelu (pdf)

finnairhuutokauppa_1_suomenloytotavarapalvelu

finnairhuutokauppa_6_suomenloytotavarapalvelu

finnairhuutokauppa_3_suomenloytotavarapalvelu

finnairhuutokauppa_4_suomenloytotavarapalveluLue myös: