Finnair ja Airberlin laajentavat codeshare-yhteistyötä

airberlin_winter_noseFinnair ja Airberlin laajentavat codeshare-yhteistyötään Skandinavian ja Lähi-idän alueilla. Finnairin lentonumero lisätään 28.10. alkaen Airberlinin lennoille Oslosta, Göteborgista, Tukholmasta ja Kööpenhaminasta Berliiniin sekä Kööpenhaminasta Düsseldorfiin.

Lisäksi Finnairin lentonumero liitetään airberlinin operoimille päivittäisille lennoille Düsseldorfista ja Berliinistä Abu Dhabiin, minkä ansiosta Suomesta matkustavat voivat varata airberlinin lennot Helsingistä Abu Dhabiin Finnairilta.

Finnairin omille lennoille Helsingistä Tallinnaan, Turkuun, Tampereelle ja Ouluun on puolestaan lisätty airberlinin lentonumero.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kasvavaan yhteistyöhön Airberlin kanssa, joka on uusin oneworld-kumppanimme”, Finnairin oneworld-suhteista vastaava johtaja Paavo Virkkunen sanoo. “Codeshare-yhteistyömme syventyminen kasvattaa reittiverkostoamme Pohjoismaissa ja lisää meille tärkeää Helsingin kautta kulkevaa syöttöliikennettä.”
 
“Codeshare-yhteistyö oneworld-kumppanimme Finnairin kanssa on kehittynyt todella hyvin alusta asti etenkin Saksan ja Helsingin välisillä reiteillä”, Airberlinin Chief Commercial Officer Paul Gregorowitsch sanoo.

”Uusien codeshare-lentojen ansiosta pystymme laajentamaan Pohjoismaiden reittiverkostoamme, ja matkustajillamme on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus varata kotimainen lento Suomessa ja Virossa yhdistettynä airberlinin lentoon Saksasta.”
 
Finnairilla ja Airberlinilla on ollut codeshare-yhteistyötä Suomen ja Saksan välisillä lennoilla sekä Italiaan ja Itävältaan jatkavilla lennoilla jo vuodesta 2010. airberlin liittyi tämän vuoden maaliskuun 20. päivä oneworld-allianssiin, jonka jäsen Finnair on.