Finnair laajentaa codesharea British Airwaysin kanssa Euroopassa – Suoria lentoja Lappiin

BA_tailFinnair ja British Airways laajentavat codeshare-kumppanuuttaan lisäämällä yhteistyöhön useita uusia Euroopan-lentoja. Mukana yhteistyössä on myös useita suoria lentoja Englannista Suomen Lappiin.

British Airwaysin koodi lisätään useisiin Finnairin Euroopan-lentoihin, mukaan lukien talvikaudella lennettävät uudet, suorat lennot Lontoon Gatwickista Kittilään ja Ivaloon. Nämä Lapin lennot alkavat 12. lokakuuta Kittilään ja 14. lokakuuta Ivaloon.

Finnairin koodi lisätään British Airwaysin lennoille Lontoon Heathrow'n ja Tallinnan, Kööpenhaminan sekä Göteborgin välillä.

Uudet codeshare-lennot lisäävät yhteyksiä sekä Lontoon että Helsingin lentoasemien kautta.

”Asiakkaillemme codeshare-sopimuksen laajentaminen British Airwaysin kanssa on hieno uutinen, sillä se tuo heille entistä enemmän valinnanmahdollisuuksia ja joustavuutta matkaa varattaessa”, Finnairin kumppanuus- ja allianssiyhteistyöstä vastaava johtaja Philip Lewin sanoo.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota yhdessä Finnairin kanssa asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja Japaniin ja Eurooppaan osana yhteishankettamme, jossa ovat mukana myös JAL ja Iberia. Lisäksi tarjoamme tänä talvena mahdollisuuden lentää suoraan Lappiin Lontoon Gatwickista”, British Airwaysin kumppanuusyhteistyöstä vastaava johtaja Rishi Kapoor sanoo.

Finnair ja British Airways ovat molemmat oneworld-allianssin jäseniä ja toimivat yhdessä Iberian ja Japan Airlinesin kanssa Siperian yhteishankkeessa Japanin-lennoilla sekä Iberian ja American Airlinesin kanssa Atlantin yhteishankkeessa Atlantin yli kulkevilla lennoilla.

Lue myös: