Finnair lentää talvella Tel Aviviin ja Dubaihin

A321-SHARKLET_FINNAIRnet_AIRBUSFinnair jatkaa kesäkuussa avaamansa Tel Avivin reitin lentämistä myös talvikaudella. Marraskuusta lähtien Tel Aviviin lennetään kahdesti viikossa maanantaisin ja perjantaisin, kuten meneillään olevalla kesäkaudellakin. Jatkossa lentojen aikataulut sopivat paremmin Finnairin Aasian ja Euroopan yhteyksiin. Dubaihin lennetään talvikaudella uudella A321ER-koneella (kuvassa).

”Tel Avivin -lennot ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton, joten haluamme tarjota lentomatkustajille yhteyden jatkossakin, mutta paremmilla jatkoyhteyksillä Aasiaan ja takaisin. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen vaihtoehdon niin suomalaisille, kuin myös aasialaisille ja israelilaisille jatkomatkustajille”, sanoo Finnairin reittisuunnittelusta vastaava johtaja Greg Kaldahl yhtiön tiedotteessa.

Maanantaisin Finnairin Aasiasta saapuvilta lennoilta on hyvä yhteys Tel Aviviin. Lento lähtee Helsingistä kello 15.40 ja saapuu Tel Aviviin kello 20.05. Paluulento lähtee Tel Avivista kello 20.55 saapuen Helsinkiin kello 01.35 (+1).

Perjantaisin lähtö Helsingistä on kuudelta aamulla ja saapuminen Tel Aviviin on kello 10.25. Paluulento Tel Avivista puolestaan kytkeytyy Finnairin iltapäivän Aasian-aaltoon. Tel Aviviin lennetään Airbus A320 -sarjan koneilla.

Finnair tarjoaa talvikaudella viisi reittilentoa viikossa Dubaihin. Lisäksi tiistaisin operoidaan yksi tilauslento. Dubaihin lennetään Finnairin laivastoon syksyllä liittyvällä 209-paikkaisella Airbus A321ER -koneella.

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin lähtö Helsingistä on aamulla kello 8.25. Kotimaan- ja Skandinavian-lennoilta on hyvät yhteydet torstain ja sunnuntain iltalähdöille Dubaihin kello 20.50.