Finnair vuokraa jälleen LOT:n Boeing Dreamlinerin Nykin reitille

LOT_EFHK_1Huoltoaikataulujen venyminen pakottaa Finnairin käyttämään jälleen puolalaisen LOT:n Boeing 787 Dreamlineria. Se tulee operoimaan Finnairin New Yorkin lentoja  23.-27. toukokuuta. Lennot operoidaan LOT:n miehistöllä. 

 

Reitille vuokrattava kone on Boeing 787-800 Dreamliner, joka on operoinut Finnairin reittejä aiemminkin. Koneessa on 252 paikkaa, joista 18 on täysin makuuasentoon laskeutuvaa businessluokan istuinta, 21 Premium Economy -istuinta ja 213 economyluokan istuinta. 

Lentojen miehistö tulee LOT:lta, joiden lisäksi lennolla on kaksi Finnairin matkustamohenkilökunnan jäsentä tukemassa lennon asiakaspalvelua.

Palvelukonsepti on Finnairin, joka tarkoittaa siis tarjoilua ja lennonaikaista myyntiä. Koneessa on LOT:in viihdejärjestelmä, jossa on runsaasti englanninkielisiä elokuvia ja muuta sisältöä.

Asiakkaat, joilla on varaus lennoille, joilla konetta käytetään, saavat tiedon operoivan lentoyhtiön muutoksesta Finnairin asiakaspalvelusta tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse.

Asiakkaille tarjotaan myös mahdollisuutta muuttaa lentopäiviään aina 15. kesäkuuta saakka. Vaihtomahdollisuutta saattaa rajoittaa koneiden varaustilanne. Myös uudelleenreititys muilla oneworld-yhtiöillä on mahdollista. Lipun voi halutessaan myös perua.

Viimeksi LOT on operoinut Finnairin Nykkiläistä 17.-23. huhtikuuta. Myös tuolloin syyksi kerrottiin huoltoaikataulujen venyminen.

Lue myös: