Finnairille lisäkapasiteettia SmartLynxin ohella myös espanjalaiselta Privilege Styleltä

757_priviligestyleFinnair vuokraa lisää konekapasiteettia lennoilleen syys- ja lokakuussa Privilege Styleltä Espanjasta. Finnairin mukaan tarve johtuu koneiden määräaikaishuolloista sekä lentokysynnästä. Aiemmin yhtiö on ilmoittanut ulkoistavansa Euroopan lentojaan latvialaiselle SmartLynxille. Yhtiö kertoo Privilegen tulosta Finnair Plus -sivujensa uutisosiossa.

Privilege Stylen ja SmartLynx Airlinesin tuomaa lisäkapasiteettia aiotaan Finnair Plus -uutisen mukaan sijoittaa lennoille seuraaviin kohteisiin: Malaga, Barcelona, Budapest, Madrid, Wien, Aqaba, Heraklion, Kos, Rodos, Marsa Alam ja Teneriffa.

Finnairin lentonumero pysyy samana, vaikka sitä operoisikin latvialainen tai espanjalainen yhtiö. Ruumaan menevä laukku kuuluu hintaan ja lähtöselvitys toimii Finnairin palvelun mukaisesti.

Finnair Plus pisteet kertyvät nykyisten sääntöjen mukaisesti. Myös palvelu koneessa on Finnairin konseptin mukainen. SmartLynxin ja Private Stylen operoimille lomalennoille ei kuitenkaan ole mahdollista etukäteen tilata lisämaksullista juhla-ateriaa.

Käytettävät lentokoneet on maalattu SmartLynxin tai Privilege Stylen väreihin. Syyskuussa Vantaalta jo operoinut SmartLynxin Airbus A320-211 YL-LCJ on tosin täysvalkoinen.

Matkustamohenkilökunta lennoille tulee Smart Lynxiltä tai Privilege Styleltä. Mukana on kuitenkin Finnairin purseri.

Privilege Style on vuonna 2006 AOC:n saanut espanjalainen lentoyhtiö, jolla on kaksi Boeing 757-256 -konetta (EC-ISY ja EC-HDS). Ne ovat 200-paikkaisia. Joidenkin lähteiden mukaan yhtiöllä olisi myös yksi Embraer 145 ja wetleasattuna McDonnell Douglas MD-83.

 
Lue myös: