Finnairin Change for Good -keräys pyörähtää käyntiin

Unicef_logoFinnair toteuttaa jälleen ulkomaanlennoillaan Change for Good -keräyksen yhteistyössä Suomen UNICEFin kanssa. Kampanjan keräyskohteena on tänä vuonna UNICEFin Schools for Asia -ohjelma, jolla tuetaan lasten koulunkäyntiä 11 Aasian maassa.

Schools for Asia -ohjelman päämääränä on tarjota miljoonille lapsille Aasiassa pääsy laadukkaaseen perusopetukseen. Erityishuomiota kiinnitetään kaikkein heikoimmassa asemassa oleviin lapsiin, jotka elävät syrjäisillä alueilla tai äärimmäisessä köyhyydessä.

Change for Good -keräys järjestetään lähes kaikilla Finnairin ulkomaanlennoilla. Keräys kestää kuusi viikkoa ja se alkaa 26.11. Ideana on, että lentokoneen istuintaskussa olevaan keräyskuoreen voi lahjoittaa minkä tahansa maan valuuttaa, myös kolikkoja. Lennon matkustamohenkilökunta kerää kuoret ja ne toimitetaan edelleen UNICEFille.

Finnairin kanta-asiakkaat voivat lahjoittaa myös Finnair Plus -pisteitään Suomen UNICEFille.

"Finnair ja Suomen UNICEF toteuttavat joulunajan perinteeksi muodostuneen Change for Good -keräyksen lennoillamme nyt jo seitsemättätoista kertaa," kertoo Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen.

"UNICEF kansainvälisenä lastenjärjestönä on meille hieno yhteistyökumppani, sillä jaamme saman arvomaailman. Vuosien saatossa toteuttamamme keräykset ovat osoittautuneet tehokkaiksi ja konkreettisiksi tavoiksi parantaa lasten oloja kehitysmaissa."

Tämän vuoden kampanja toteutetaan 26.11.2012–6.1.2013. Lahjoittaa voi myös Suomen UNICEFin sivuilla, verkkopankin kautta osoitteessa:

http://www.unicef.fi/lahjoita-changeforgood.