Finnairin ja Finavian A Match Made in HEL tuo maailman parhaat skeittarit Helsinki-Vantaalle

artosaari_hel_youtube_matchmadeinhelFinnairin ja Finavian A Match Made in HEL -tapahtuma 12.-13. lokakuuta esittelee Helsinki-Vantaan lentokentän etuja nopeana yhteyspaikkana idän ja lännen välillä. Tapahtuma muuttaa lentokentän ainutlaatuiseksi pop-up skeittipuistoksi. Esittelyvideolla skeitataan lentoaseman tiloissa.

Lentokentällä järjestettävä kansainvälinen Arto Saari Invitational kokoaa yhteen skeittaajia Aasiasta ja Euroopasta esittelemään taitojaan ja huippuosaamistaan Helsinki-Vantaan lentokentän ainutlaatuisessa ympäristössä. Ttunnelmaa rakentamassa on suomalainen ammattilais-skeittaaja Arto Saari ja hänen tiiminsä.

Finavia_MatchMadeInHEL_1Helsinki-Vantaan (IATA-koodi HEL) lentokentästä on kehittynyt yksi Aasian ja Euroopan välisen lentoliikenteen johtavista vaihtoasemista. Helsinki-Vantaan lentoasemaa käyttää vuosittain 15 miljoonaa matkustajaa.

"Finnairin tavoitteena on kaksinkertaistaa Aasian-liikenteensä vuoteen 2020 mennessä. Tämän tapahtuman avulla haluamme esitellä Helsinki-Vantaan lentokentän erinomaisuutta täysin uudella tavalla, katsomalla lentokenttää skeittarin näkökulmasta", sanoo Finnairin markkinointijohtaja Jarkko Konttinen.

"Lentokenttä on osa matkaa. Paikka, jossa voi nauttia, pitää hauskaa ja josta lähdetään tutustumaan uusiin matkakohteisiin. Halusimme kutsua Arton ja hänen tiiminsä esittämään tämän tutun ympäristön aivan uudessa valossa."

DesingCamp_Haapasaari"Lentokenttää pidetään usein stressaavana ympäristönä. Me olemme aina halunneet kertoa, että Helsinki-Vantaan lentoasema on jotain aivan muuta. Tämä hauska ja jännittävä tapahtuma vahvistaa sanomaamme, ja tapahtuman avulla voimme tuoda esiin Helsinki-Vantaan etuja, kuten vaihtojen nopeutta", sanoo Finavian Helsinki-Vantaan lentoasemajohtaja Ville Haapasaari.

Skeittaajat voivat hakea Arto Saari Invitationaliin jakamalla omia skeittivideoitaan osoitteessa www.matchmadeinHEL.com. Arto tiimeineen valitsee suosituimpien hakijoiden joukosta neljä osallistujaa, jotka pääsevät mukaan tapahtumaan. Tapahtumavideoita ja skeittiklippejä jaetaan Match Made in HEL YouTube-kanavalla ja muissa sosiaalisen median kanavissa.

Arto Saari on nykyisin Kaliforniassa asuva ammattilais-skeittaaja, jonka Trasher-lehti valitsi vuoden skeittaajaksi vuonna 2001. Häntä pidetään yhtenä maailman parhaimmista katuskeittaajista.