Finnairin torstain Pekingin ja Soulin lennot peruuntuvat ulosmarssin takia

Finnair(päivittynyt) Finnair joutuu peruuttamaan torstain lennot Pekingiin Kiinaan ja Souliin Etelä-Koreaan tekniikan ulosmarssin takia. Perjantain Budapest ja Düsseldorf peruuntuvat  ja Teneriffan lomalento viivästyy.

Soulin lento olisi lähtenyt kello 17.30 ja Pekingin 18.00. Peruutus koskee luonnollisesti myös paluulentoja perjantaina.

Perjantailta on peruttu edestakainen lento Budapestiin. Myös lomalento Teneriffalle perjantaina viivästyy 13 tuntia. Uusi arvioitu lähtöaika kello 23.

Perjantaiaamuna kerrottiin myös Düsseldorfin edestakaisen lennon peruuntumisesta.

Mahdolliset lisäperuutukset ovat edelleen mahdollisia, mikäli lennolle lähtävissä koneissa ilmenee korjausta vaativia vikoja. Ulosmarssin on määrä päättyä perjantaina 15. maaliskuuta kello 15.00 ja sen jälkeen jälkeen alkavat työvuorot hoidetaan normaalisti.

Finnair kehottaa seuraamaan nettisivujaan mahdollisten liikennemuutosten takia. Kun lento joudutaan perumaan, Finnair pyrkii reitittämään asiakkaat vaihtoehtoisille lennoille. Myös matkustusajankohtaa voi muuttaa lipun voimassaoloajan puitteissa, tai yhtiö hyvittää lipusta maksetun hinnan.

Lakkotilannetta seurataan Finnairin Ajankohtaista-nettisivulla. Tarvittaessa lisätietoa saa Finnairin asiakaspalvelusta ja Facebook-sivuilta. Yhtiö  pahoittelee, että poikkeuksellisen tilanteen takia asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut.

 

Perutut lennot 14.3.

AY041 HEL-ICN
AY051 HEL-PEK


Perutut lennot 15.3.

AY042 ICN-HEL
AY052 PEK-HEL

AY755 HEL-BUD
AY756 BUD-HEL

AY2703 HEL-DUS
AY2704 DUS-HEL