Ilmavoimien upseereita uusiin tehtäviin - eversti Juha-Pekka Keränen ilmavoimien operaatiopäälliköksi

Ilmav_ev-keränenPuolustusvoimien komentaja Jarmo Lindberg on määrännyt ilmavoimien upseereita uusiin tehtäviin 1. elokuuta alkaen. Ilmavoimat saa uuden operaatiopäällikön, ilmaoperaatiokeskuksen päällikön, ilmasotakoulun johtajan sekä valmiuspäällikön. Edellisten lisäksi Karjalan ja Satakunnan lennostot saavat uudet komentajat.

Ilmav_ev-hyvärinenEversti Juha-Pekka Keränen on määrätty ilmavoimien operaatiopäälliköksi. Eversti Keränen palvelee tällä hetkellä Satakunnan lennoston komentajana.

Ilmasotakoulun johtaja eversti Kimmo Hyvärinen on määrätty ilmaoperaatiokeskuksen päälliköksi ilmavoimien esikuntaan. Eversti Hyvärinen on työskennellyt aiemmin muun muassa ilmavoimien valmiuspäällikkönä.

Ilmav_ev-punnalaEversti Mikko Punnala on määrätty Ilmasotakoulun johtajaksi. Eversti Punnala palvelee tällä hetkellä pääesikunnassa ja hän on aiemmin toiminut muun muassa ilmavoimien huoltopäällikkönä ilmavoimien esikunnassa.

Ilmav_ev-päiviöEversti Markus Päiviö on määrätty Karjalan lennoston komentajaksi. Eversti Päiviö toimii tällä hetkellä valmiuspäällikkönä ilmavoimien esikunnassa.

Ilmaoperaatiokeskuksen päällikkö eversti Petteri Seppälä on määrätty Satakunnan lennoston komentajaksi. Eversti Seppälä on palvellut aiemmin muun muassa Karjalan lennostosta laivueen komentajana.

Everstiluutnantti Tommi Heikkala on määrätty ilmavoimien valmiuspäälliköksi. Everstiluutnantti Heikkala palvelee tällä hetkellä ilmavoimien esikunnassa suunnitteluosaston apulaisosastopäällikkönä.

Ilmav_ev-seppälä

Ilmav_evl-heikkala

 

 

 

 

 

 

 Lue myös: