Jani Jolkkonen nimitettiin Finavian verkostoliiketoiminnan johtoon

jani-jolkkonen_postiFinavian verkostoliiketoiminnan johtajaksi sekä Finavian johtoryhmän jäseneksi nimitettiin Jani Jolkkonen (EMBA, DI).  Hän aloittaa toimessa 15. huhtikuuta 2018 alkaen. 44-vuotias Jolkkonen vastaa tehtävässään Finavian 20 verkostolentoaseman johtamisesta maakunnissa.

Jani Jolkkonen siirtyy tehtävään Posti-konsernista, jossa hän aloitti elokuussa 2016 ICT:stä ja digitalisaatiosta vastaavana johtajana.

Jolkkosella on laaja kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta niin kuluttaja- kuin yrityssegmenteissä eri toimialoilta. Hänellä on vahva osaaminen erityisesti logistiikan ja operatiivisten prosessien kehittämisestä sekä tuntemusta digitaalisten ratkaisujen hyödyntämisestä. 

"Olemme iloisia saadessamme Janin täydentämään Finavian johtoryhmää. Lentomatkustajien määrä on voimakkaassa kasvussa ja kasvu vaatii meiltä panostuksia operatiivisten prosessien tehostamiseen ja kehittämiseen. Jani tuo monipuolista osaamista yhtiöön ja pystyy jatkamaan verkostolentoasemien kehittämiseksi tehtyä hyvää työtä niin liiketoiminnan kuin digitalisaation näkökulmasta”, sanoo Finavian toimitusjohtaja Kimmo Mäki.

Aiemmin tehtävässä toiminut verkostoliiketoiminnan johtaja Joni Sundelin nimitettiin 1. huhtikuuta alkaen johtamaan Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Lue myös: