Jobs@Aviapolis -rekrytointimessut kasvavalla Helsinki-Vantaalla tiistaina

hotelli_aviapolis2Finavia ja Helsinki-Vantaan lentoasema-alueen yrittäjät järjestävät tiistaina 2. helmikuuta Jobs@Aviapolis -rekrytointimessut Helsinki-Vantaan lentoaseman Congress Centerissä. Tarkoituksena on esitellä Suomen kansainvälisimmän työympäristön työpaikka- ja työharjoittelumahdollisuuksia.

Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalia laajennetaan ja tulevaisuudessa kasvu jatkuu. Läheiselle Aviapolis-alueelle nousee runsaasti uusia työpaikkoja luovia rakennuksia, mm. otsikkokuvassa näkyvä hotelli. Kehäradan asemat parantavat liikenneyhteyksiä lentoasemalle.

Jobs@Aviapolis -messuilla pääsee tapaamaan eri toimialojen yritysten edustajia sekä tutustumaan lentoasema-alueen työtehtäviin ja työntekijöihin. Lentokentältä löytyy työpaikkoja muun muassa ilmailun, hotelli- ja ravintola-alan, myynnin ja asiakaspalvelun, tekniikan sekä turvallisuusalan tehtävissä.

Messut järjestetään 2. helmikuuta kello 10 - 16 Helsinki-Vantaan lentoaseman Congress Centerissä Terminaali 2:n lähtöselvitysalueen yläkerrassa.

Jobs@Aviapolis on Finavian, Finnairin ja Vantaan kaupungin organisoima yhteishanke, jonka tavoitteena on kasvattaa Aviapolis-alueen tunnettuutta ja edistää alueen houkuttelevuutta, niin työnhakijoiden kuin yritystenkin keskuudessa.

Aviapolis on Helsingin metropolialueen uusi keskus, jossa sijaitsee Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema ja tällä hetkellä jo yli 35 000 ihmisen työpaikka. Suomen kansainvälisen kaupan keskittymäksi kehittyvällä alueella toimii lukuisia henkilö- ja tavaralogistiikan sekä yrityspalvelualojen yrityksiä. T.T.