Katajanokan maailmanpyörän nimeksi Finnair Sky Wheel

FinnairSkyWheel_Wikimedia_HarriAholaHelsingin Katajannokalle kevään aikana pystytetty maailmanpyörä on saanut nimekseen Finnair Sky Wheel. Katajanokanlaiturille vapuksi valmistunut 40-metrinen maailmanpyörä on varusteltu 30 ilmastoidulla sinivalkoisella gondolilla, jotka kyydittävät matkustajia joka päivä puolenpäivän ja puolenyön välillä.

Vaikka maailmanpyörä on valmis, sitä ei ole vielä otettu käyttöön. Tarkka päivämäärä selviää lähiaikoina.

Finnair Sky Wheelissä on mahdollisuus matkustaa myös lasilattialla ja nahkatuoleilla varustetussa VIP-gondolissa. Sen 195 euron hintaan kuuluu myös Veuve Clicquot -samppanjatarjoilu. Hytti on muista poiketen maalattu mustaksi.

"Finnairilla on ilo olla ensimmäisenä mukana viemässä tuhansia matkustajia maisemakierrokselle Helsingin kattojen ylle. Maailmanpyörä on näkyvä ja kansainvälisesti kiinnostava Helsingin maamerkki, jossa on ilmailuelementti mukana. Siksi haluamme lentoyhtiönä näkyä sen yhteydessä", Finnairin markkinointijohtaja Jarkko Konttinen sanoo.

8. kesäkuuta järjestetään Finnair-tapahtuma, jolloin Finnair Plus -jäsenet pääsevät ajelulle ilmaiseksi kello 9–16 välisenä aikana. Finnair Plus -jäsenet saavat muina aikoina sisäänpääsystä -25 % alennuksen, joten he maksavat lipusta 9 € (normaalisti 12 €).