Kilpailu: arvaa montako Marimekon Unikkoa mahtui Finnairin erikoismaalattuun Airbusiin

unikko_finnairFinnair on sunnuntaina aamupäivällä avannut Twitterissä ja Facebook-sivuillaan yleisökilpailun. Arvaamalla samalla julkistetun Airbus A340 -koneen erikoismaalauksen Marimekon Unikko -kukkien määrän voi voittaa kaksi lippua mihin tahansa yhtiön kohteeseen. Koneesta on nyt  myös uusi video YouTubessa.

Finnair ja Marimekko julkistivat 18. lokakuuta YouTube-kanavillaan teaser-videot, joissa selvästi vihjailtiin Singaporessa huollossa olleen OH-LQD-koneen uudesta erikoismaalauksesta.

Sosiaalisessa mediassa spekuloitiin oitis kyseessä olevan Unikko-erikoismaalaus. Lentoposti.fi kertoi asiasta heti tuoreeltaan torstaina 18. lokakuuta: Puetaanko Finnairin A340-laajarunkokone seuraavaksi Marimekon Unikkoon?

Nyt arvauskilpailun yhteydessä julkaistiin kuva, jossa näkyy tosin vain osa koneeseen maalatuista unikoista. Kuvassa on myös työn tehneen Singapore Technologies Aerospace -yhtiön henkilökuntaa. Heitä esiintyi myös Finnairin YouTube-videolla Marimekon sukat jalassaan.

Uudessa sunnuntaina postatussa YouTube-videossa konetta työnnetään ulos hangaarista ja maalauskaavio näkyy paremmin kuin kuvassa. (linkki alla). Koneen takaosa on kokonaan koristeltu Unikoilla kun edessä niitä on vain pohjassa.

Finnairin Twitter-viestin mukaan kone lähtee tänään Singaporesta ja saapuu aikaisin huomenna aamulla Helsinki-Vantaalle. Helsinki-Vantaan nettisivun mukaan AY082 laskeutuisi tämän hetken tietojen mukaan noin kello 6.35.

Virallisesti uusi maalauskaavio julkistetaan 27. lokakuuta Kiinassa Shanghain Radical Design Week -tapahtumassa. Samalla ratkeaa myös Unikkojen määrä -kilpailu.

 

Finnairin kilpailu netissä: We've slipped into something little more comfortable

Videolla kone tuodaan ulos hallista: YouTube

Radical Design Weekin nettisivut