Kotimainen Aeropole ostaa tanskalaisen LearnToFly-lentokoulun

Aeropole Oy on 24. maaliskuuta 2017 solminut kaupan tanskalaisen LearnToFly ApS:n kanssa tämän koko osakekannan ostamisesta. LearnToFly on moderni lentokoulutusyritys joka toimii Tanskan Aalborgin ja Karupin lentoasemilta.

Kaupan myötä Aeropole toteuttaa jatkuvan kasvun strategiaansa tuottaakseen ensiluokkaisia lentäjäkoulutuspalveluita Pohjoismaissa.

LearnToFly jatkaa toimintaansa nykyisessä muodossaan oman lentokoulutuslupansa puitteissa Aeropolen brandin alla. Kauppa laajentaa Aeropolen verkostoa Tanskan kehittyneelle lentokoulutusmarkkinalle sekä tuo myös Tanskaan Aeropolen Diamond Cadet -liikennelentäjäkoulutuksen.

Samalla Aeropolen kotimaisen asiakaskunnan saataville tulevat LearnToFlyn koulutusluvan alaiset tuotteet, kuten lennonopettaja- ja helikopterikoulutus. Aeropole Oy käyttää resurssejaan ja osaamistaan tytäryhtiönsä kasvun ja kehityksen mahdollistamiseksi.

Yksityisomisteinen helsinkiläinen Aeropole Oy on yksi Suomen suurimmista lentokouluista ja on vuodesta 2010 tarjonnut premium-tason yksityis- ja ammattilentäjäkoulutusta Helsinki-Malmin lentoasemalla sekä muilla kotimaan toimipisteillään moderneilla Diamond-
lentokoneilla.

Aeropolen toimipisteverkosto laajenee LearnToFly-kaupan myötä uusilla toimipisteillä Aalborgissa ja Karupissa sekä pian myös Roskildessa (Kööpenhamina). Aeropolen muita toimipisteitä ovat Vantaa, Tampere, Jyväskylä ja Kuopio Suomessa sekä Cannes-Mandelieu Ranskassa.

Tanskan ilmailuviranomaisen hyväksymistä lentokoulutusorganisaatiosta (Approved Training Organisation) LearnToFly ApS:llä (DK/ATO/11) on maansa laajin kurssivalikoima. Se tarjoaa Aeropolen tavoin laajan valikoiman yksityis- ja ammattilentokoulutusta modernilla Diamond-laivastollaan sekä lisäksi monimuotoisella helikopterikalustolla.