Lääketieteen lentorahtikuljetukset kasvussa - DHL laajensi Thermonet-lentorahtiverkostonsa Suomeen

DHL_Helsinki_Vantaa_1Maailmanlaajuisiin lento- ja merirahtikuljetuksiin erikoistunut DHL Global Forwarding parantaa palveluvalikoimaansa biotieteiden ja terveydenhuollon alalla toimiville yrityksille ja laajensi globaalin Thermonet-verkostonsa Suomeen. Biotekniikan tuotteet edellyttävät yleensä tarkoin määriteltyä kuljetuslämpötilaa ja kuljetusten tarve on kasvanut merkittävästi.

DHL:n Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa sijaitsevan terminaalin toiminta on sertifioitu ja siellä voidaan varastoida pienehköjä lämpötilasäädeltyä kuljetusta edellyttäviä lentorahtilähetyksiä +2 – -25 Celsiusasteessa.

”Biotieteiden ja terveydenhuollon alalla toimivat asiakkaamme etsivät keinoja minimoida lämpötilan vaihteluista aiheutuvien tuotevaurioiden riskit toimitusketjussaan. DHL Thermonet vastaa näihin tarpeisiin ja tarjoaa nyt myös suomalaisille asiakkaille luotettavan kokonaisvaltaisen kylmäkuljetusketjun”, sanoo tuotepäällikkö Ville Pennanen DHL Global Forwarding (Finland) Oy:stä.

DHL Global Forwarding laajentaa jatkuvasti Thermonet-verkostoaan ympäri maailman: sertifioitujen toimipisteiden määrä kasvaa loppuvuoden 2014 aikana 60:een ja ensi vuonna 80:een. Thermonet on lentorahtikuljetuspalvelu, jonka koko palveluketju vastaa globaaleja Good Distribution Practices -säädöksiä.

 Vuodesta 2004 vuoteen 2013 näiden tuotteiden maailmanlaajuinen liikevaihto on kolminkertaistunut 56 miljardista dollarista arviolta 167 miljardiin (EvaluatePharma World Preview 2013) ja tulevaisuudessa kasvun odotetaan jatkuvan edelleen.