Lapin lennosto saa uuden komentajan - upseereita uusiin tehtäviin Ilmavoimissa

PEVIESTOS_Koskela_Antti_1181x1772Puolustusvoimain komentaja on määrännyt ilmavoimien upseereita uusiin tehtäviin 1. heinäkuuta alkaen. Ilmavoimien osalta Lapin lennosto saa eversti Antti Koskelasta uuden komentajan. Satakunnan lennosto saa everstiluutnantti Mika Hakasesta uuden esikuntapäällikön ja everstiluutnantti Jyri Mattilasta lentotekniikkalaivueen komentajan.

Eversti Antti Koskela on määrätty Lapin lennoston komentajaksi. Hän siirtyy virkaan ilmavoimien huoltopäällikön tehtävästä ilmavoimien esikunnasta. Koskela on aiemmin palvellut mm. Satakunnan lennostossa esikuntapäällikkönä ja Lentosotakoulun johtajana. Hän suoritti yleisesikuntaupseerin tutkinnon vuonna 2005 ja hänet ylennettiin everstiksi vuonna 2016.

Everstiluutnantti Mika Hakanen on määrätty Satakunnan lennoston esikuntapäälliköksi. Tällä hetkellä Hakanen palvelee tulivoima-alan päällikkönä Järjestelmäkeskuksen maajärjestelmäosastolla.

Everstiluutnantti Jyri Mattila on määrätty lentotekniikkalaivueen komentajaksi Satakunnan lennostoon 1.8.2018 lukien. Hän palvelee tällä hetkellä pääkoelentäjänä Ilmataistelukeskuksella Satakunnan lennostossa.