Norwegian aloittaa suorat lennot Helsingistä Salzburgiin

Norwegian_winter_noseNorwegian aloittaa talvikaudella uuden suoran reitin Helsingistä Salzburgiin. Uuden reitin liikennöinti alkaa 5.1.2013. Reittiä lennetään lauantaisin aina 6.4. saakka.

– Salzburgissa voi viettää lomaa sekä kaupungissa että laskettelurinteessä. Päivän voi viettää suksilla ja illalla kannattaa suunnata suurkaupungin ostos- ja viihdetarjontaa katsastamaan. Lomaviikon voi myös jakaa: muutama päivä hiihtäen ja loppuviikko Salzburgissa, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Tunnetut hiihtoalueet kuten Bad Gastein, Hochkönig, Saalbach, Flachau, Zell am See, Obertauern ja Zauchensee sijaitsevat kaikki Salzburgin osavaltiossa. Laskettelurinteitä on runsaasti ja helppokäyttöisillä hiihtohisseillä pääsee mukavasti rinteen huipulle. Alueella on erinomaiset hiihto- lumilautailu-, laskettelu- ja vaellusmahdollisuudet.

Liput tulevat myyntiin Norwegianin kotisivuilla osoitteessa www.norwegian.com maanantaina 10.9. kello 12 alkaen. Lähtöhinta on 39 euroa ja siihen sisältyvät kaikki maksut.