Norwegian avaa Helsinki-Vantaalta uudelleen viisi reittiä Euroopan lomakohteisiin

Nor_737_2(Päivittynyt klo 18.31) Norwegian avaa kuluvan viikon aikana Helsinki-Vantaalta uudelleen viisi uutta reittiä suoraan suosittuihin lomakohteisiin Euroopassa. Nyt avattavat reitit saavat jatkoa kevään aikana ja  liikennöitävien reittien kokonaismäärä Helsinki-Vantaan lentoasemalta tulee olemaan kesäkuukausina jo 27.

Norwegian avaa nyt uudelleen suorat reitit Helsinki-Vantaalta Haniaan, Larnakaan, Palma de Mallorcalle, Nizzaan ja Splitiin.

"Olemme iloisia, että voimme kertoa, että lennämme tästä viikosta eteenpäin viiteen uuteen kohteeseen Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tämä nostaa viikoittaisten lentojemme määrää ja meidän on mahdollista palvella entistäkin paremmin matkustajiamme, jotka haluavat lentää suorilla lennoilla Helsingistä suosittuihin kohteisiin Euroopassa", sanoo Norwegianin Suomen viestintäjohtaja Andreas Hjørnholm.

Kesäaikataulukaudella 2022 Norwegianilla on Helsinki-Vantaalle sijoitettuna jo neljä Boeing 737 -konetta. Vuoden 2021 aikana yhtiöllä oli Suomessa kaksi konetta. 

Norwegian jatkaa myös kotimaan lentoja Helsingin ja Oulun sekä Helsingin ja Rovaniemen välillä ympäri vuoden. MH

Päivitys kello 18.31: Lisätty tieto Suomessa olevien koneiden määrästä. 

Lue myös: