Norwegian avaa reitin Kööpenhaminasta San Franciscoon

Norwegian_787_PeacockNorwegian kasvattaa reittivalikoimaansa Skandinaviasta Yhdysvaltoihin avaamalla keväällä 2017 reitin Kööpenhaminasta San Franciscoon (OAK). Norwegian lentää nykyisin San Franciscoon jo Tukholmasta ja Oslosta.


 Norwegianin Helsinki-Kööpenhamina -yhteydet tuovat uuden reitin myös Suomesta lähtevien matkustajien hyödynnettäväksi. Nykyisin tarjolla on jo reitit eri kohteisiin Helsingistä Yhdysvaltoihin Tukholman, Oslon ja Kööpenhaminan kautta.

Helsingistä ei toistaiseksi ole tarjolla suoraa lentoa Yhdysvaltain länsirannikolle. Finnair lentää kuitenkin marras-joulukuussa kaksi Slush-tapahtuman tilauslentoa Helsingin ja San Franciscon välillä.

Norwegian on vuodesta 2014 lähtien lentänyt San Franciscoon suorilla lennoilla sekä Tukholmasta että Oslosta. Uusien lanseerauksien myötä Norwegianilla on kaukoreitit Yhdysvaltojen ja Skandinavian pääkaupunkien, Lontoon, Pariisin ja Barcelonan välillä.

"Uudet reitit mannerten välillä hyödyttävät matkailua ja paikallisia talouksia. Olemme iloisia, että voimme luoda lisäarvoa ja uusia työpaikkoja sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Tämä on kuitenkin vasta alku. Olemme tilanneet 260 uutta lentokonetta ja lanseeraamme tulevaisuudessamonia uusia reittejä", sanoo Bjørn Kjos.

Norwegianilla on nyt yhdeksän lentokohdetta Yhdysvalloissa: New York, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston, Puerto Rico ja St. Croix. Talvikaudella

Yhtiö lentää myös Karibian ranskalaisten saarten Martiniquen ja Guadeloupen sekä Bostonin, New Yorkin ja Baltimore/Washingtonin välillä. Lisäksi Norwegianilla on reitti Guadeloupen ja Fort Lauderdalen välillä.

Lue myös: