Norwegian avaa talvikaudelle reitin Rovaniemeltä Lontooseen

Norwegian_737_closePohjois-Suomen lentoliikenneyhteydet paranevat jälleen, kun Norwegian avaa suoran reittiyhteyden Rovaniemen ja Lontoon Gatwickin välillä. Joulukuussa aloittavaa reittiä lennetään talvikaudella kahdesti viikossa.

Joulukuun 19. päivästä alkaen Rovaniemeltä lähtevät matkustajat voivat ensimmäistä kertaa lentää säännöllisellä reittilennolla suoraan Lontoon Gatwickiin. Norwegianilla on ennestään suorat lennot Helsingin ja Lontoon välillä. Pian myös Rovaniemeltä lähtevillä matkustajilla on mahdollisuus lentää suoraan tähän suosittuun suurkaupunkiin.

"Olemme iloisia, että voimme nyt tarjota Rovaniemen seudulla asuville mahdollisuuden lentää suoraan Lontooseen nykyaikaisilla ja mukavilla lentokoneilla, joissa on lennonaikainen ilmainen Wi-Fi ja lennonaikaiset suorat TV-lähetykset", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

"Lontoosta matkustaville tulee nyt huomattavasti helpommaksi vierailla Joulupukin kotikaupungissa Rovaniemellä, joka on eksoottinen matkakohde briteille. Hyvällä onnella matkalla voi kokea myös revontulet", jatkaa Ramdahl.

Pohjoisessa Suomessa asuville Norwegianin laaja reittiverkosto Lontoon Gatwickistä avaa monia mahdollisuuksia matkustaa edelleen muualle maailmalle. Norwegian avaa myös uuden reitin Gatwickistä Islannin Keflavikiin sekä Manchesterista Grand Canarialle ja Teneriffalle.

Uusi Rovaniemi-Lontoo Gatwick -reitti liikennöidään talvikaudella kahdesti viikossa maanantaisin ja perjantaisin. Reittiä lennetään Boeing 737-800 -koneilla.