Norwegian Boeingin GoldCare-huoltoasiakkaaksi

Norwegian on allekirjoittanut Boeingin kanssa GoldCare-huoltosopimuksen yhtiön tulevien 787 Dreamliner koneiden osalta. Solmittu sopimus on 12-vuotinen ja se yhtiön tulevaisuuden Dreamliner-laivaston. Norwegian on tilannut kolme 787-konetta ja lisäksi sillä on optio kolmen koneen leasaamiseksi.

Norwegianin valitsema GoldCare sisältää kattaa osat, suunnitelun ja huollot. Yhtiö on myös ensimmäinen Boeingin asiakas, joka on valinnut linjahuollon suoritettavaksi Boeingin GoldCare MRO-verkoston kautta.

"Norwegianin ja Boeingin yhteistyö on kestänyt jo lähes kymmenen vuotta ja yhtiön odotukset ja luottamus Dreamlinereiden GoldCare-ohjelmaan on ovat korkealla", kertoo Norwegianin Ageir Nyseth.

"GoldCaren avulla voimme keskittyä tarjoamaan erinomaista palvelua".

Boeingin GoldCare on joustava elinkaari ratkaisu, joka tarjoaa ylläpidon, huoltotoiminnan ja materiaalin hallinnan usean vuoden palveluna. Huoltosopimuksen myötä Norwegian kykenee operoimaan uudella laivastollaan tehokkaasti tietäen, että sen koneet ovat maksimaalisessa käytössä ja ne huolletaan kaikkien vaatimusten ja alan standardien mukaisesti.