Norwegian ja TUI Nordic solmivat uuden miljoonasopimuksen

Norwegian_taxi_2Norwegian ja TUI Nordic jatkavat yhteistyötään solmimalla uuden miljoonasopimuksen. Uuden sopimuksen mukaan Norwegian lennättää matkajärjestäjän asiakkaita Välimeren kohteisiin kesällä 2012. Sopimus on arvoltaan yli 450 miljoonaa Norjan kruunua ja kattaa yli 900 lentoa.

Norwegian ja TUI Nordic jatkavat hyvää yhteistyötään ja laajentavat aiempaa sopimusta. Uusi sopimus kattaa nyt myös lentoja Tanskasta sekä charter-lentoja Oulusta, Göteborgista ja Luulajasta Ruotsista sekä Ålesundista ja Tromssasta Norjasta.

– Aloitimme muutama vuosi sitten laajan yhteistyön TUI Nordicin kanssa. Yhteistyö on matkan varrella syventynyt ja olemme tehneet tavoitteellista työtä luodaksemme mahdollisimman houkuttelevan lento-ohjelman TUI Nordicin asiakkaille. Norwegianin avulla matkustajat saavat mieluisan matkakokemuksen. Tarjoamme suuremmat matkustajatilat ja ilmaisen langattoman laajakaistayhteyden matkustajien käyttöön, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Daniel Skjeldam.

– Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä Norwegianin uusiin koneisiin ja täsmällisiin lentoihin. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota edullisia valmismatkoja Norwegianin siivin, sanoo Finnmatkojen toimitusjohtaja Peik Martin.

Kesäkauden kattava sopimus käsittää 900 lentoa Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta lukuisiin Välimeren lomakohteisiin Kreikassa, Italiassa, Espanjassa ja Turkissa. Suomessa lennot lähtevät Helsingistä ja Oulusta, Ruotsissa Tukholma-Arlandasta, Göteborgista ja Luulajasta, Norjassa Oslo-Gardemoenista, Bergenistä, Bodösta, Haugesundista, Moldesta, Ålesundista, Tromssasta, Stavangerista ja Trondheimista. Tanskassa lentojen lähtöpiste on Kööpenhamina.