Norwegian jatkaa laajentumista Pohjoismaissa – 34 uutta reittiä

Norwegian_taxi_2Norwegianin laajentuminen Pohjoismaissa jatkuu. Yritys lanseeraa 34 uutta reittiä Suomesta, Tanskasta, Norjasta ja Ruotsista suosittuihin eurooppalaisiin kohteisiin. Laajentumisen myötä Norwegian ottaa käyttöön Helsinki-Vantaan lentokentälle neljännen lentokoneen ja aloittaa sieltä suorat lennot Pariisiin,  Palmaan/Mallorcalle, Rhodokselle ja Korfuun. Uudet reitit otetaan käyttöön kesäkaudella 2012 maaliskuussa.

– Yhä useampi matkustaja valitsee Norwegianin. Uudet, ympäristöystävällisemmät koneet, joissa on ilmainen nettiyhteys lennon aikana, ovat osoittautuneet suosituiksi. Olemme erittäin tyytyväisiä vastaanottoon, jonka olemme saaneet pohjoismaisilta asiakkailtamme. Haluamme jatkossakin pystyä vastaamaan nykyisten ja tulevien asiakkaidemme kasvavaan kysyntään, ja avaamme hyvillä mielin enemmän suoria lentoja suosittuihin kohteisiin, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Uusien reittien avaamisen lisäksi Norwegian nostaa 40 suosituimman reittinsä kapasiteettiä. Tämä koskee erityisesti Välimeren kohteita.

– Olemme merkittävä toimija Pohjoismaiden markkinoilla ja kasvamme nopeasti. Olen ylpeä siitä, että voimme tarjota peräti 34 uutta reittiä. Tämän lisäksi vuonna 2012 lähtöjä on useammin ja sesongin kesto pidempi kaikilla kotimarkkinoillamme. Laajentuvan verkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia jatkoyhteyksiä. Olen varma, että uudet reitit ovat sekä lomalaisten, kaupunkimatkaajien ja liikematkustajien mieleen, sanoo Kjos.

Uusien reittien myötä Norwegianin tarjonta kattaa yli 300 reittiä, jotka yhdistävät Pohjoismaiden solmukohdat Euroopan, Pohjois-Afrikan ja Keski-Idän keskeisille lentokentille.

Kun uudet reitit otetaan käyttöön maaliskuussa 2012, 80 prosentissa Norwegianin koneita on käytössä langaton WiFi-yhteys.

Uudet reitit Suomesta:
Helsinki: Korfu, Palma/Mallorca, Pariisi, Rhodos
Vaasa: Tukholma

 Uudet reitit Ruotsista:
Tukholma: Amsterdam, Korfu, Krakova, Riika, Vaasa

 Uudet reitit Tanskasta:
Kööpenhamina: Belgrad, Bratislava, Burgas, Marseille, Milano, Riika, Szczecin
Aalborg: Berliini

Uudet reitit Norjasta:
Oslo: Ajaccio/Korsika, Andoya, Bratislava, Kiev, Reikjavik, Skiathos
Bergen: Edinburgh
Sandefjord/Torp: Antalya, Bergen, Berliini, Evenes, Las Palmas, Nizza, Palma/Mallorca, Trondheim
Trondheim: Berliini