Norwegian lentää talvikaudella 2023-2024 Helsingistä Kanarialle, Alicanteen, Malagaan ja Lontooseen

Nor_737_2Norwegian julkisti talvikauden 2023-2024 reittisuunnitelmansa ja luvassa on talviaikataulukaudelle kaikkiaan 144 reittiä ja 65 kohdetta. Norwegian lentää edelleen pohjoismaalaisten suosikkikaupunkeihin ja lomakohteisiin Etelä-Euroopassa. Suomesta on tarjolla lentoja lämpimään Kanariansaarille, Alicanteen, Malagaan sekä Lontooseen.

"Ensi talvena meillä on 144 reittiä Pohjoismaissa ja Pohjoismaiden välillä sekä kohteisiin eri puolilla Eurooppaa. Jatkamme suosituimpia reittejämme, ja reittivalikoima antaa asiakkaille mahdollisuuden lentää kanssamme unelmalomalle nauttimaan auringosta ja rannoista, taiteesta ja kulttuurista tai aktiivilomasta", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Julkistetun liikenneohjelman mukaisesti Norwegian tarjoaa asiakkaille suorat yhteydet Helsingistä, Oslosta, Tukholmasta ja Kööpenhaminasta eri puolille Eurooppaa.

Helsinki-Vantaalta Norwegianin asiakkaat voivat lentää suorilla lennoilla suosittuihin talvilomakohteisiin muun muassa Kanariansaarille, Alicanteen, Malagaan ja Lontooseen.

Talviaikatauluun on luvassa myös täydentyksiä myöhemmin julkistettavilla lisäyksillä.

Maaliskuun lopussa Norwegian aloittaa kesän liikenneohjelman mukaiset lennot yhteensä 300 reitillä 114 kohteeseen.